Virovitički tjedan zatvorit će poljoprivrednica Andrea Franjić (41) iz Čađavice. Andrea se opisuje kao zabavna, komunikativna i direktna. Vlasnica je OPG-a koji vodi sa suprugom, a bave se uzgajanjem voća i ljekovitog bilja. Andrea preferira talijansku kuhinju te najčešće priprema tjestenine i jela s povrćem. Voli pripremati velike gozbe i iskreno priznaje da se u show prijavila jer bi voljela biti na televiziji.
– Udana sam devet godina i imam dvoje djece te sam uglavnom sretna u braku. Po struci sam ekonomistica, no ne bavim se time, bavimo se poljoprivredom, proizvodimo voće, povrće…- otkrila je o sebi Andrea.
– Humanitarna sam, otvorena, iskrena osoba i svima volim reći što mislim. To mi uvijek stvara probleme, no tako je to u životu- dodala je današnja domaćica.
U “Večeru za 5” nije se, kaže, prijavila zbog pobjede.
– Prijavila sam se da pokažem da svašta radim, da ne sjedim samo u kući- ispričala je.
– Gosti mogu očekivati zabavnu večeru, vrhunsku hranu, vina, poklone, a ne kao što je bilo kod nekih. Jučer kod Martine mi se činila zategnuta atmosfera, no prožvakali smo. Da nekom poklonim rakiju od dva deci, mene bi bilo sram- zaključila je o večerama tijekom tjedna.
Za svoju večeru Andrea je pripremila zanimljive sastojke – konoplju, svježi kravlji sir, smuđ, krumpir, češnjak, šumsko voće, šafran.
– Konoplja… ne znam što je to, vuče na neku travu, nadam se da nije- komentirala je Lorena.
– Smuđ, mislim da ga nisam nikad jela, ok je ako ne bude kosti- dodala je Nada.
– Šafran ne koristim i ne znam je li mi odgovara- zaključila je, pak, Matea.
(rtl.hr)