Očito će i ovog ljeta na suhopoljskom stadionu Park biti izuzetno prometno, a zasad su županijskom nogometom premijerligašu vjernost potpisala devetorica igrača.

Iz Lukača 05 vraća se suhopoljsko “dijete” Ivan Egri iza kojega je bogata igračka karijera. Osim za Suhopolje i Lukač 05, igrao je za Croatiju iz Grabrovnice, Varaždin, Nedelišće i Grobničan iz Čavli.

Mateo Gegić igračku karijeru započeo je u Virovitici, preko Suhopolja došao je Borovu, a sada se vraća na stadion Park.

Juniori Jure Kasumović i Luka Fučkar dolaze iz trećeligaša Virovitice gdje su prošle sezone bili u kadru seniorske momčadi. Sada se očito žele dokazati u seniorskoj konkurenciji u županijskoj Primjer ligi.

Ivan i Donald Koljić dolaze iz novog trećeligaša, Bilogore 91 iz Grubišnog Polja, a do sada su igrali u Tomislavu iz Đulovca, Daruvaru i Suhopolju.

Valentino Vrnavić s nogometnom je započeo u Suhopolju, a sada se nakon jeden sezone vraća iz đulovačkog Tomislava.

Dominik Tomić također je prve nogometne korake napravio u Suhopolju, a nakon toga je po jednu polusezonu igrao za Rezovac i Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja.

Franjo Đorđević također je s nogometnom započeo u Suhopolju, a prošlu sezonu igrao je za Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja.

– Kao što se vidi, naglasak smo stavili na mlade igrače koji bi trebali biti dugogodišnji oslonac našoj seniorskoj momčadi. Idućih dana planiramo dovođenje još nekoliko kvalitetnih igrača- naglasio je predsjednik Suhopolja Damir Pemper.

Bez naslova 1000 x 666 piks 9

Bez naslova 1000 x 666 piks 10

(www.icv.hr, mš)