Proteklog vikenda odigrane su utakmice četvrtog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlade uzraste.

Pionirske selekcije NK Virovitice gostovale su kod vršnjaka prvoligaša Varaždina. U uzrastu U-11 domaća ekipa došla je do uvjerljive pobjede 5:0. Dorijan Koščak postigao je dva pogotka, dok su Ivor Šimić, Ivan Balog i Lovro Kovačević po jednom pogodili gostujuću mrežu.

Virovitička selekcija U-13 nastavila je s nizom uspjeha pobijedivši u utakmici punoj preokreta rezultatom 4:3. Dva zgoditka za Viroviticu postigao je Josip Jozić, dok su se po jednom u strijelce upisali Gabrijel Jurić i Ivano Jandrić. Sva tri pogotka za domaću momčad postigao je Mateo Mlinarić.

Selekcije U-15 Varaždina i Virovitice remizirale su 2:2. Virovitica je povela pogotkom Ivana Špoljara u 37. minuti. Poravnao je Viktor Baumhak u 45. minuti. Jan Feketija u 66. minuti ponovno dovodi Viroviticu u prednost, ali su domaći nogometaši minutu kasnije pogotkom Karla Kozjaka ponovno došli u egal.

U idućem kolu ekipe NK Virovitice ugostit će vršnjake Sloge iz Čakovca.

Kadeti i juniori Virovitice gostovali su kod Mladosti iz Ždralova. Utakmice su odigrane u Novoj Rači. Kadeti su poraženi 2:0 zgodicima Dominika Lukića i Antonija Filića.

Virovitički juniori izgubili su 3:2. Sva tri pogotka za domaću momčad postigao je Leon Raljić, dok su strijelci za goste iz Virovitice bili David Krasniqi i Luka Tomac.

Kadeti i juniori Pitomače gostovali su kod Poleta u Svetom Martinu na Muri.

Kadeti Pitomače došli su do bodova nakon samo šest minuta igre, jer je domaća momčad ostala sa samo šest igrača na trenu.

Juniori Pitomače pobijedili su 3:0. Dva zgoditka postigao je Niko Barčan, dok je jedan strijelac bio Toni Šokec.

U idućem kolu Virovitica će ugostiti Ivančicu iz Ivanca, dok je Pitomača domaćin Novom Marofu.

(www.icv.hr, mš)