U nedjeljnim utakmicama 11. kola Premijer županijske nogometne lige, gostujuće momčadi su bile uspješnije, ostvarivši tri pobjede, dok je jedini susret u Voćinu završio podjelom bodova.

Vodeća Mladost iz Čačinaca došla je do minimalne 1:0 pobjede nad Dinamom u Četekovcu. Jedini pogodak na utakmici postigao je Stipe Čavić u posljednjim trenucima prvog dijela. Od 73. minute, Dinamo je igrao s deset igrača jer je Ivan Troha dobio crveni karton, što je dodatno otežalo situaciju domaćoj momčadi.

Sloga iz Zdenaca svladala je Rezovac na njegovom terenu u Laništu rezultatom 2:0. Oba zgoditka postigao je Matija Bubaš. Prvi pogodak postigao je u 45. minuti, a drugi u 62. minuti. Gledajući prikazano, domaća momčad imala je nekoliko prilika i mogla je doći do pozitivnog rezultata, no na kraju su morali priznati superiornost Sloge.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru, pred više od 300 gledatelja, odigran je općinski i susjedski derbi između Dinama i Lukača 05. Gosti su poveli 3:0, a strijelci su bili Josip Šoštar u 35. i 49. minuti te Stjepan Rajnović u 37. minuti. Filip Holas smanjio je gostujuću prednost na 3:1 u 65. minuti, no četiri minute kasnije, Josip Šoštar svojim trećim pogotkom povećava prednost Lukača 05 na 4:1. Konačnih 4:2 postavio je Mato Iličić u 84. minuti, koji je postigao pogodak izravnim udarcem iz kornera.

Na terenu stadiona Livadak, Voćin i Zrinski iz Nove Bukovice odigrali su neriješeno 1:1. Gosti su poveli pogotkom Danijela Podmanickog u 16. minuti, no konačni rezultat postavio je Hrvoje Čović svojim pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ova utakmica bila je vrlo napeta, a obje momčadi su imale svoje prilike za postizanje dodatnih pogodaka.

(icv.hr, mš, Foto: M. Šolc i D. Fišli)