Proteklog vikenda odigrane su nove ligaške utakmice u mlađim uzrasnim kategorijama na području Virovitičko-podravske županije.

PIONIRI U-9

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Virovitica je u gradskom derbiju na gostovanju slavila protiv No Limit TVIN-a s visokih 10:0. Četiri zgoditka postigao je Ivan Kanjka, tri Leo Štefanec, dva Matej Taboršak, a jednog Teo Kokor.

Uvjerljiva je bila i Pitomača u Rezovcu gdje je upisala pobjedu 12:1. Po tri gola upisali su Erik Begović i Filip Đipalo, dva Matej Cugovčan i Borna Martines, a jednog Jurica Kaša i Šimun Bušetinčan.

Najviše pogodaka postiglo je Suhopolje koje je s 23:0 pobijedilo Lukač 05. Osam zgoditaka postigao je Šimun Mališ, po četiri Saša Kecman Rađenović, Jakov Glad i Luka Menegati, dva Ozren Bosanac, a jednog Marko Baltić.

Nakon dva kola po šest bodova imaju Suhopolje i Virovitica, no “žuto-zeleni” su vodeći zbog bolje gol razlike. Slijede Pitomača i Lukač 05 s po tri boda, na petom mjestu je Rezovac, a posljednjem šestom No Limit TVIN. Obje ekipe još nisu došle do bodova.

Parovi 3. kola: Lukač 05 – No Limit TVIN, Pitomača – Suhopolje, Virovitica – Rezovac

“SLATINA-ORAHOVICA”

U drugoj skupini odigrana je samo jedna utakmica, između Slatine i Dinama iz Četekovca. Pet zgoditaka za domaćine postigao je Jakov Vuković, četiri Leo Nikolić, dva Ivan Butka, a jednog Mateo Mudri, Matej Rakocija i Arian Braz. Jedini pogodak za goste postigao je Ivano Liović.

Utakmice između Crnca i ŠN Orahovice, odnosno čađavačke i čačinačke Mladosti, bit će odigrane naknadno. 

Nakon nekompletna dva kola Slatina je vodeća s maksimalnih šest bodova, a slijedi ŠN Orahovica s tri boda. Bez bodova su Crnac, Mladost 1930, Mladost Čačinci i Dinamo Četekovac, s tim da čađavačka Mladost i Crnac nisu odigrali niti jednu utakmicu.

Parovi 3. kola: Mladost Čačinci – Crnac, Dinamo Četekovac – Mladost 1930, ŠN Orahovica – Slatina

PIONIRI U-11

Sveti Đurađ bio je domaćin No Limit TVIN-u, a gosti su došli do pobjede od 5:0. Tri gola postigao je Tin Trivanović, a dva Leo Horvat. 

Rezovac je slavio s 2:0 protiv Pitomače. Filip Smojver doveo je domaćine u prednost, a pobjedu je potvrdio Mihael Šegić.

Odigrana je i zaostala utakmica 1. kola između Virovitice i No Limit TVIN-a u kojoj su Virovitičani bili uvjerljivi rezultatom 16:1. Matijas Mioljević postigao je četiri zgoditka, po dva Adam Spudić, Fran Obrovac, Tin Vukić i Matej Taboršak, a po jednog Luka Vlašić, Marin Buđak, Jakov Benčina i Karlo Posavac.

Utakmica 2. kola između ŠN Graničar Okrugljače i Virovitice bit će odigrana naknadno.

Rezovac je nakon nekompletnog drugog kola vodeći s maksimalnih šest bodova, po tri imaju Virovitica, Pitomača i No Limit TVIN, dok su bez bodova ŠN Graničar Okrugljača, Sveti Đurađ i Lukač 05.

Parovi 3. kola: Lukač 05 – Sveti Đurađ, Virovitica – Rezovac, No Limit TVIN – Graničar Okrugljača

“SLATINA-ORAHOVICA”

Zanimljivo je bilo u Voćinu gdje je gostovala Mladost iz Bakića. Poveli su gosti golom Tomasa Hamačeka, a zatim je Voćin golovima Filipa Vukovića, Antonia Kecka i Marinele Marinović došao do prednosti 3:1. Smanjio je potom Niko Kucljak, dva gola prednosti Voćinu vraća Vuković svojim drugim golom, da bi golovima Kucljaka i Mateja Ciglara Mladost došla do boda.

U drugoj utakmici ŠN Orahovica ugostila je Slavoniju iz Sladojevaca protiv koje je došla do minimalne pobjede. Jedini zgoditak na utakmici postigao je Zvonimir Vujnović.

Voćin i Mladost iz Bakića drže vrh tablice s četiri osvojena boda iz dvije odigrane utakmice. Tri boda ima ŠN Orahovica koja je u jednoj odigranoj utakmici došla do pobjede, dok su bez bodova čačinačka Mladost s jednim i sladojevačka Slavonija s dva poraza.

Parovi 3. kola: Mladost Bakić – ŠN Orahovica, Mladost Čačinci – Voćin

PIONIRI U-13

“VIROVITICA-PITOMAČA”

Odigrana je samo jedna utakmica kola u kojoj je Gradina ugostila Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Gosti su poveli golom Gabriela Feketije u 3. minuti, dok je konačnih 1:1 postavio Fran Šuvak u 29. minuti.

U drugom kolu sastaju se još ŠN Graničar Okrugljača i Virovitica, odnosno Rezovac i Pitomača.

Tablica u ovom uzrastu bit će dodana naknadno.

Parovi 3. kola: Pitomača – Gradina, Virovitica – Rezovac, No Limit TVIN – Graničar Okrugljača

“SLATINA-ORAHOVICA”

Miljevačka Mladost ugostila je imenjake iz Bakića, a gosti su bili uspješniji te su slavili rezultatom 8:1. Pet zgoditaka postigao je Deni Funko, dva Matko Ciglar, a jednog David Berkec. Jedini gol za domaćine upisao je Emanuel Nikolić. 

ŠN Orahovica u 35. minuti imala je dva gola prednosti protiv Munje golovima Ivana Kempera i Petre Matek, no gosti su na kraju došli do sva tri boda. Dva gola postigao je Leo Vuković, a jednog Maximilijan Trošić.

U posljednjoj utakmici kola sastali su se čačinačka Mladost i Voćin, a ova utakmica završena je bez pogodaka.

Mladost iz Bakića vodeća je sa šest bodova, slijede Voćin i Mladost iz Čačinaca s četiri boda, tri boda ima Munja iz Velikog Rastovca, a bez bodova su ŠN Orahovica, Sloga iz Zdenaca i miljevačka Mladost.

Parovi 3. kola: Voćin – ŠN Orahovica, Mladost Bakić – Mladost Čačinci, Sloga Zdenci – Mladost Miljevci

PRVA ŽNL PIONIRI

Najuvjerljiviju pobjedu u jedinstvenoj ligi za pionire ostvarila je ŠN Orahovica na gostovanju u Podgorju gdje su slavili s 13:0. Osam zgoditaka postigao je Jan Kadežabek, dva Marko Belobradić, a po jednog Fran Volenik, Norakpanha Pol i Marko Bučanac.

No Limit TVIN igrao je protiv Slavonije iz Sladojevaca i slavio s 8:1. Tri zgoditka postigao je Luka Mijok, dva Mihael Kajzer, a jednog Fran Cincibuk, Toni Matek i Adrian Mikovčić. Jedini gol za goste postigao je Jann Alfeldi.

Voćin je bio uspješniji na gostovanju kod ŠN Graničar Okrugljače rezultatom 5:0. Dva gola postigao je Dario Tašić, a po jednog Franjo Gusić, Petar Tomić i Josip Tašić.

Naknadno će biti odigrana utakmica između Bratstva i čačinačke Mladosti.

ŠN Orahovica i No Limit TVIN imaju po šest bodova, po tri Voćin, ŠN Graničar Okrugljača i Slavonija iz Sladojevaca, dok su bez bodova čačinačka Mladost, Bratstvo i Podgorje.

Parovi 3. kola: Voćin – Bratstvo, Slavonija Sladojevci – ŠN Graničar Okrugljača, ŠN Orahovica – No Limit TVIN, Mladost Čačinci – Podgorje

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)