Županijski nogometni prvoligaš Sveti Đurađ iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja po 18. put organizirao je Memorijalni turnir “Meseš – Laslo”.

Uoči turnira, izaslanstvo turnira obišlo je posljednja počivališta svojih preminulih članova, trenera Stjepana Lasla i igrača Tomislava Meseša, položivši bukete i zapalivši lampione.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovali su županijski nogometni prvoligaši Orešac, Omladinac iz Korije i Sveti Đurađ. Igralo se jednostrukim bod sustavom.

U prvoj utakmici Omladinac je bio bolji od Svetog Đurađa 2:1. Orešac je na početku utakmice s Omladincem poveo 2:0, međutim ekipa iz Korije u nastavku je preokretom došla do pobjede 3:2 i prvog mjesta na turniru.

Sveti Đurađ i Orešac su u trećoj utakmici odlučivali o drugom mjestu na turniru. Momčad iz Orešca došla je do pobjede 2:0 i drugog mjesta.

Najbolji strijelac turnira bio je Josip Barusić iz Omladinca, za najboljeg vratara proglašen je Dario Šamec iz Orešca, dok je za najboljeg igrača proglašen Danijel Dolenčić iz Svetog Đurađa.

Pehare i pokale ekipama i najboljim pojedincima uručio je virovitički gradonačelnik ivica Kirin.

(www.icv.hr, mš)