U Vukosavljevici je jučer, u organizaciji HNK Mladost, odigran 12. memorijalni nogometni turni za preminule članove kluba.

U prvoj utakmici domaća Mladost svladala je Otrovanec s 3:1. Dva pogotka za Mladost postigao je Domagoj Pakšec, dok je jednom strijelac bio Mateo Nemčec. Jedini zgoditak za Otrovanec postigao je Marko Nemet.

U drugom polufinalnom ogledu Drava iz Terezinog Polja bila je bolja od Turnašice 3:0. Strijelci su bili Nikola Pecolaj, Dominik Sambol i Ante Gradinjan.

Nakon kraće pauze, susret za treće mjesto između Otrovanca i Turnašice završio je bez pobjednika rezultatom 1:1. Utakmicu su obilježili brojni promašaji, odnosno obrane vratara s obje strane. Zgoditak za Otrovanec postigao je Antonio Bugarinović, a za Turnašicu Bernard Blažinčić. Boljim izvođenjem jedanaesteraca do trećeg mjesta došla je momčad Otrovanca.

U finalnoj utakmici igralo se čvrsto, a prvi dio završio je bez zgoditaka. Sredinom nastavka golom Domagoja Pakšeca s bijele točke i zgoditkom Davida Blatarića iz igre, domaća Mladost došla je do pobjede 2:0.

Pehare momčadima podijelili su članovi obitelji preminulih članova kluba Antonio Raptavi, Antonio Milić, Matej Raptavi i Ivan Komar.

Turnir su sudili Mihaela Brdarić, Josip Špoljarić i Mladen Lukačević.

(www.icv.hr, mš)