Ovog vikenda igraju se utakmice 9. kola 2. županijske nogometne lige Zapad.

Vodeća Gradina na svom će terenu ugostiti Otrovanec protiv kojeg će nastojati doći do pobjede kako bi ostali na prvom mjestu. Pred domaćom momčadi nije lak posao, pogotovo iz razloga što su u prvom međusobnom dvoboju uvjerljivo poraženi na gostovanju u Otrovancu kada je domaća momčad slavila s visokih 5:2. Obje momčadi u ovom susretu neće biti kompletne. Za Gradinu neće moći zaigrati Saša Ivošević, a za goste Lucijano Balija i Dario Matuzalem.

Nakon poraza od Gradine, nogometaši Kladara u posljednja su dva susreta osvojili šest bodova, a to će pokušati nastaviti i u domaćem susretu s Plavima iz Jugovog Polja koji su proteklog tjedna upisali treću ligašku pobjedu. 

Turnašica će na svom terenu imati ulogu favorita protiv Stare Brezovice koja u posljednja dva susreta ima gol razliku 2-13. Turnašica bi u slučaju pobjede i dalje ostala pri vrhu tablice, dok goste tri boda dijeli od petog mjesta. Za Staru Brezovicu u ovoj utakmici neće zaigrati Marko Čađavčan. 

I u posljednjem susretu kola domaća momčad je favorit, a ŠN Graničar Okrugljača ugostit će nogometaše Bušetine 1947. Domaćini će sutra tražiti petu prvenstvenu pobjedu, dok Bušetina u sedam odigranih utakmica još nije došla do boda. Za domaćine neće moći zaigrati Slavko Bartolić.

Sve utakmice igraju se u subotu, 26. listopada u 15:30 sati.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

tablica 42