Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 7. kola 2. ŽNL Zapad.

Vodeća Gradina prvo će mjesto braniti na gostovanju u Brezovici gdje će ih ugostiti Stara Brezovica, momčad koja se trenutno nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Iako je Gradina papirnati favorit, domaća momčad u ovaj susret ulazi u nizu od tri utakmice bez poraza, uz dva remija i s jednom pobjedom. U domaćim redovima sutra neće moći zaigrati Dominik Viljevac.

Nakon prvog ovosezonskog poraza, Kladare će povratak na pobjedničke staze tražiti na svom terenu protiv ŠN Graničar Okrugljače. I ovaj susret mogao bi biti zanimljiv, jer gosti će sutra tražiti treću pobjedu u nizu.

U prošlom kolu Turnašica je ostala bez bodova na domaćem terenu, a i sutra će igrati kod kuće. U goste im dolaze Plavi iz Jugovog Polja koji su proteklog tjedna upisali uvjerljivu pobjedu protiv Bušetine 1947.

U posljednjoj utakmici kola snage će odmjeriti Bušetina 1947 i Otrovanec. Bit će to derbi začelja, budući da igraju dvije momčadi koje se nalaze na dnu ligaške ljestvice. Bušetina će na svom terenu tražiti prve ovosezonske bodove, dok će Otrovanec, u slučaju pobjede, tražiti pomak na ligaškoj ljestvici. Za domaćine neće moći zaigrati Tomislav Matovina, a za goste Marko Živko.

tablica 13

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)