Na travnjacima županijskih prvoligaša odigrani su susreti 4. kola.

U utakmici s puno naboja, a samim time i brojnim kartonima, Borova je pobijedila Slavoniju u Sladojevcima 1:0 zgoditkom Ivana Ibriksa u 37. minuti. U posljednjim trenucima utakmice napadač Borove Darko Obžetić zaradio je dva žuta kartona te je nešto ranije morao napustiti teren.

Podgorje je na svom terenu zaustavio DOŠK iz Dolaca nanijevši gostima prvi ovosezonski poraz. Podgorje je pobijedilo 2:0 zgodicima Alena Karadije u 39. i 65. minuti.

Croatia iz Grabrovnice s 5:0 svladala je Omladinac u Koriji. Zgoditke su postigli Matija Pavić, Mario Barčan, Luka Sabljić i Roko Peterfi iz igre te Marko Slavić s bijele točke.

Na Ciganki u Josipovu Dinamo i Munja iz Velikog Rastovca remizirali su 1:1. Domaća momčad povela je pogotkom iskusnog Darka Kokoške, dok je poravnao Brazilac Bueno Sammerson Aguiar Mendes.

U susretu novaka u ligi Standard iz Nove Šarovke poveo je 2:0 na gostovanju kod Sloge u Dugom Selu Lukačkom zgodicima Marija Nukića i Tonija Hrgetića. Ipak, domaći nogometaši preokretom dolaze do pobjede 5:2. Trostruki strijelac bio je Mihael Taušan, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Josip Eršek i Matej Horvat.

Drava iz Terezinog Polja nastavila je s nizom uspjeha na gostovanju u Svetom Đurađu. Pobijedila je domaću momčad 7:1. Četiri zgoditka postigao je Florijan Slipčević, dva puta precizan je bio Josip Draganić, dok je jednom domaću mrežu pogodio Ante Gradinjan. Jedini domaći pogodak postigao je Kristijan Belani na samom kraju utakmice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rajnović)

1. ZNL 4. kolo