U sklopu 1. Županijske nogometne lige vodeća Borova ostvarila je uvjerljivu pobjedu nad DOŠK-om u Dolcima s rezultatom 6:1. Dva pogotka za goste postigao je Ivan Ibriks, dok su se po jednom u strijelce upisali Zdenko Lončarek, Matija Huber, Darko Obžetić i Dominik Hodak. Jedini pogodak za domaću momčad postigao je Marijan Velić.

Slavonija iz Sladojevaca nadmoćno je svladala domaći Omladinac u Koriji rezultatom 9:0. Goran Kizivat, Kristian Ferenčak i Mateo Novaković zabili su po dva pogotka, dok su Igor Dunković, Dominik Kizivat i Mihael Matovina dodali po jedan pogodak za uvjerljiv trijumf gostiju.

U Vukosavljevici je Mladost upisala treću pobjedu zaredom, svladavši Podgorje rezultatom 3:2. Domaća momčad povela je već u osmoj minuti pogotkom Matea Nemčeca. Tomislav Krmpotić iz Podgorja poravnao je na 1:1 u 51. minuti. Nemčec je ponovno donio prednost Mladosti u 63. minuti, dok je Davor Pandur, igrač Podgorja, u 72. minuti povisio rezultat na 3:1. Konačnih 3:2 postavio je Krmpotić svojim drugim pogotkom u 81. minuti. Od 35. minute Podgorje je igralo s desetoricom jer je Mihael Tambolaš dobio drugi žuti karton, a u samoj završnici crveni karton dobio je i Igor Potrata, koji je morao napustiti teren.

Dinamo iz Josipova osvojio je tri boda pobjedom nad Dravom u Terezinom Polju s rezultatom 3:1. Poveli su gosti pogotkom Williama Josea De Oliveire u 36. minuti. Domaćini su izjednačili pogotkom Patrika Kasumovića iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Gostujuću pobjedu osigurali su Antonio Kušen u 58. minuti i Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira u 86. minuti. U 63. minuti, zbog nesportskog ponašanja, isključen je pričuvni igrač Dinama Dinko Brezec.

Munja iz Velikog Rastovca pobijedila je domaću Croatiju u Grabrovnici rezultatom 3:1. Marin Bonačić doveo je goste u vodstvo u 26. minuti, a izjednačenje na 1:1 donio je Josip Milaković u 39. minuti. Emanuel Araujo Da Silva Kaique donio je pobjedu Munji s dva pogotka, u 42. i 64. minuti.

U dvoboju začelja Standard iz Nove Šarovke slavio je na gostovanju protiv Svetog Đurđa s visokih 6:3. Strijelci za domaću momčad bili su Danijel Dolenčić, Dario Gabrić i Marko Glumpak. Za Standard su po dva pogotka postigli Toni Hrgetić i Kristian Benko, dok su po jedan gol dodali Franjo Hudoletnjak i Alen Mihalić.

(icv.hr, mš, Foto: Facebook HNK Mladost Vukosavljevica)