Košarkašice ŽKK Virovitice do 13 godina starosti gostovale su u Ivanovcu gdje su igrale protiv domaće Mladosti u okviru derbija 4. kola Prvenstva Regije Sjever kao jedine neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Utakmica je započela s dosta opreza s obje strane, no nakon nekoliko uvodnih promašaja Virovitičanke su do kraja prve četvrtine uspjele okrenuti rezultat u svoju korist, odnosno do rezultata 13:11. Nakon kratkog predaha ubacile su u brzinu više, “poštimale nišanske sprave” i do poluvremena ostvarile velikih 39:19.

Gostujuće igračice zadržale su visok intenzitet obrane i u trećoj četvrtini, a u posljednjih deset minuta još jednom su pojačale gas do konačnih i neočekivanih 75:41. Treba naglasiti da su sve djevojke sudjelovale u ovom uspjehu koji ih je doveo do velike prilike da se okite titulom prvakinja Regije Sjever i plasiraju na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske među osam najboljih klubova.

ŽKK Virovitica : Tesa Slanac, Anja Zorić, Ana Lesić, Mia Domišljanović, Patricija Gagulić, Lena Knežević, Lucija Kovačević, Lukrecija Oklopčić, Eva Milković, Dora Bardić i Ana Ivanović.

(www.icv.hr)