2. ŽNL ISTOK Mladost iz Bakića raspucana protiv imenjaka iz Miljevaca: Meljani uvjerljivi u Novakima

Najuvjerljiviju pobjedu u 8. kolu 2. ŽNL Istok upisali su nogometaši Mladosti iz Bakića koji su na svom terenu igrali protiv miljevačke Mladosti- završilo je 14:0. Tri zgoditka u pobjedu je ugradio Mateo Jerešić, po dva su postigli Mateo Sojka, Mateo Budimir i Danijel Ciglar, a po jednog Milan Prlić, Luka Puškarić, Robert Baumholc i Marko Mikić, dok je preostali pogodak bio autogol Dalibor Reksa. Dodajmo i kako su gosti od 65. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Dejana Marovića.

Uvjerljivi su bili i nogometaši Meljana na gostovanju u Novakima kod Slavonca, a taj je susret završen rezultatom 0:8. Po dva gola postigli su Robert Bočkaj, Vinko Rudnički i Dinko Pandur, a po jednog Ante Nikolić i Marko Peretin. Slavonac je kraj utakmice dočekao s igračem manje nakon što je u 85. minuti isključen Jasmin Toth. 

Krčevina je na svom terenu došla do tri boda u ogledu protiv Papuk Osječkog 1664. Golove za tri boda postigli su Martin Ljiljanić u 38. i Gabrijel Obšivać u 70. minuti.

Vaška je kao domaćin ostala bez bodova u utakmici protiv čađavačke Mladosti 1930. Toni Brezović bio je strijelac u petoj minuti za 1:0, no desetak minuta kasnije utakmicu je u egal vratio Tomislav Kovač iz kaznenog udarca. Pogodak odluke postignut je u 58. minuti kada je za 1:2 pogodio Tomislav Ribić.

Istim rezultatom završena je utakmica u Sopju između Podravca i Miholjca u korist domaćina. Svoje su golove domaćini postigli u prvom dijelu, strijelci su bili Benjamin Marić u 12. i Ivan Mikić u 26. minuti, dok je u drugom dijelu konačan rezultat postavio Filip Mlinarić. Podravac je do pobjede došao s igračem manje nakon isključenja Benjamina Špoljarića u 45. minuti.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content