Četvrta Kestenijada u Podravskim Sesvetama okupila ljubitelje jesenskih delicija i oldtimera

U Podravskim Sesvetama i ove godine 4. Kestenijada okupila brojne posjetitelje i ljubitelje ove jesenske slastice, a sve to održalo se u organizaciji Udruge SUMA – Udruge za održivi razvoj u suradnji HFD „Sesvečice“, Oldtimer klubom Virovitica, Športsko-konjičkim klubom Podravske Sesvete i Markom Kovačićem.

Kao i prijašnjih godina, glavni zvijezde manifestacije bili su kesteni, a posjetitelji su mogli uživati u raznim kolačima i desertima, ali i u slanim jelima poput popularnih burgera s posebnim dodacima.

Također, organizatori su pripremili i izložbu oldtimer vozila koja je privukla ljubitelje starih automobila i retro kulture. Djeca su posebno uživala u besplatnim napuhancima, radionici rezbarenja tikvi, a svi zainteresirani mogli su se provozati kočijom kroz selo.

Ovogodišnja Kestenijada u Podravskim Sesvetama bila je ispunjena pravom obiteljskom atmosferom, a ujedno je ovo bila i prilika za uživanje u lokalnim specijalitetima, druženje s prijateljima i obitelji te stvaranje novih uspomena.

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content