2. ŽNL ZAPAD Uvjerljive pobjede Gradine i ŠN Graničar Okrugljače: Kladare još jednom slavile protiv Turnašice

Gradina je pobjedom u Bušetini, u susretu 8. kola, sačuvala vodeću poziciju, a gosti su došli do uvjerljive pobjede rezultatom 1:5. Već je u devetoj minuti Valentino Kaladić poentirao za vodstvo gostiju, no domaćini se u utakmicu vraćaju pred sam kraj prvog poluvremena, u 43. minuti, kada je izjednačio Ivan Mikolčić. Mario Jozić s dva je svoja zgoditka u 60. i 67. minuti donio Gradini dva gola prednosti, Siniša Vlaisavljević povisio je na 1:4 u 75. minuti, dok je četiri minute kasnije pobjedu gostiju potvrdio Jozić svojim trećim pogotkom. 

Uvjerljiva je bila i ŠN Graničar Okrugljača na gostovanju u Staroj Brezovici. Iako su domaćini poveli u petoj minuti autogolom Antonia Bardića, gosti su do kraja susreta postigli šest pogodaka. Na odmor se pak otišlo u egalu rezultatom 1:1 nakon što je mrežu pogodio Alen Fučkar u 19. minuti, a isti je igrač u nastavku postigao još tri zgoditka u 48., 63. i 86. minuti. Uz Fukčkara u strijelce su se još upisali Kristijan Veg u 73. i Mario Lebinac u 78. minuti.

Kladare su i u drugom ovosezonskom međusobnom susretu protiv Turnašice došle do pobjede rezultatom 1:0. Pogodak odluke postigao je Marco Špiranec u 23. minuti. 

U četvrtoj utakmici kola Plavi su u Jugovom Polju ugostili Otrovanec protiv kojega su slavili 2:1. Plavi su došli u vodstvo u osmoj minuti golom Tea Matovine te su s 1:0 otišli na predah. Nakon svega dvije minute igre u nastavku za Otrovanec je mrežu pogodio Lucijano Balija, dok je tri boda domaćinima osigurao Sinan Nika u 63. minuti utakmice. Dodajmo i kako je Otrovanec od 61. minute igrao s igračem manje nakon isključenja strijelca Lucijana Balije.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content