Županijske nogometne lige: Lukač bolji od Suhopolja, No Limit TVIN od Dinama (KD)

Odigrane su prve dvije utakmice desetog kola Premijer županijske nogometne lige. Lukač 05 na svom terenu boljom igrom došao je do pobjede nad Suhopoljem 2:1. Domaća momčad povela je zgodicima Mihaela Šoštara u 8. i Filipa Škare u 81. minuti. Konačnih 2:1 postavio je Deni Kucljak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Mlada momčad No Limit TVIN-a došla je do pobjede na svom terenu nad Dinamom iz Kapele Dvora 4:2. No Limit TVIN poveo je pogotkom Davida Pratljačića u šestoj minuti. Na 1:1 izjednačio je Filip Holas u 53. minuti. No Limit TVIN ponovno vodi u 57. minuti pogotkom Josipa Đurđevića. Kapetan Dinama Mirko Iličić u 70. minuti poravnao je na 2:2.

Najuzbudljivije je bilo u posljednjih desetak minuta. Prvo su gosti ostali s devet igrača na terenu jer su Tin Szabo u 80. i Jozo Iličić u 81. minuti morali napustiti teren zbog drugih žutih kartona. Nakon prekršaja gostujućeg vratara Karla Udovičića, iskusni Hrvoje Filipović u 85. minuti dovodi domaću momčad u prednost od 3:2. Konačnih 4:2 postavio je mladi Franko Kožnjak minutu prije kraja utakmice.

Sutra (nedjelja) u 15:30 sati igraju se još četiri utakmice. U Čačincima igraju Mladost i Bratstvo iz Gornjeg Bazja, dok u Novoj Bukovici igraju Zrinski i Rezovac. U susjedskom derbiju Sloga je u Zdencima domaćin Crncu, dok će Mikleuš ugostiti Voćin.

U prvoj utakmici desetog kola 1. županijske nogometne lige Mladost iz Vukosavljevice bila je bolja od Standarda Novoj Šarovki 5:2.

Standard je poveo pogotkom Franje Hudoletnjaka u 14. minuti. S po dva zgoditak Ivana Pernara i Matea Nemčeca te jednim Stipe Djaka gosti iz Vukosavljevice preokreću rezultat u svoju korist 5:1. Konačnih 5:2 postavlja domaći igrač Toni Hrgetić.

Preostalih šest utakmica igra se sutra u 15:30 sati. Borova ugošćuje Croatiju iz Grabrovnice, a Podgorje Orešac. U Velikom Rastovcu igraju Munja i Sveti Đurađ, dok u Dugom Selu Lukačkom igraju Sloga i Drava iz Terezinog Polja. Slavonija je u Sladojevcima domaćin DOŠK- u iz Dolaca, a Dinamo u Josipovu Omladincu iz Korije.

(www.icv.hr, mš, foto: Facebook No Limit TVIN)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content