3.NL SJEVER Virovitica ponovno neprecizna s bijele točke, Pitomači samo bod s Garićem

Odigrana je većina utakmica desetog kola 3. nogometne lige Sjever. Na terenu Sportskog centra Vegeška Virovitica je u susretu s Graničarom iz Đurđevca povela pogotkom Marina Zdelara u drugoj minuti. Već u petoj minuti bilo je 1:1, kada je poravnao Adrijan Coha. U devetoj minuti dosuđen je kazneni udarac za Viroviticu, ali je udarac Marina Zdelara obranio vratar Graničara Leo Kirin.

U 31. minuti gosti vode 2:1 pogotkom Ivana Vrkića. Zvonimir Fusić u 64. minuti povećava gostujuću prednost na 3:1. U 74. minuti sudac Luka Berić po drugi puta pokazao je na bijelu točku u korist Virovitice. Ovog puta loptu je uzeo Nikola Suvajac. Pogodio je okvir vrata, lopta mu se vratila te je pogodio mrežu, ali zgoditak nije priznat zbog zaleđa, tako da je ostalo 3:1 za goste iz Đurđevca.

Pitomača još jednom nije uspjela doći do pobjede na svom terenu. Remizirala je rezultatom 0:0 s Garićem iz Garešnice. Domaći nogometaši najbliže pogotku bili su u drugom dijelu utakmice kada je Benjamin Radinković pogodio okvir gostujućih vrata.

Slatina svoju utakmicu igra u ponedjeljak, 21. listopada, u 19:30 sati kada gostuje kod nogometaša Koprivnice.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content