Udruga “Prijateljstvo” organizira besplatnu radionicu za mlade pod nazivom “U fokusu: Mladi u ruralnim zajednicama”

Udruga “Prijateljstvo” u Feričancima organizira besplatnu radionicu pod nazivom “U fokusu: Mladi u ruralnim sredinama”, a ista će se održati u subotu, 19. listopada  s početkom u 11:00 sati u prostorijama Udruge, na adresi Dore Pejačević 2.

Ovo je jedan od šest javnih događaja za mlade na području Osječko-baranjske županije. Aktivnost je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina, a u sklopu projekta “Mladi u fokusu: Regionalni program za mlade Osječko-baranjske županije”.

-Ako te zanima aktivna participacija mladih i želiš znati više o mogućnostima sudjelovanja, pridruži nam se. Aktivnost je besplatna i sudjelovati mogu mladi iz Feričanaca, ali i ostali mladi iz susjednih općina i gradova – poručili su iz Udruge “Prijateljstvo”.

Svoj dolazak se može potvrditi ispunjavanjem ove ankete.

Program radionice:

– Predstavljanje Programa za mlade OBŽ – saznaj što sve nudi budući Program za mlade Osječko-baranjske županije u kontekstu Aktivnog sudjelovanja mladih.

– Mladi u ruralnim zajednicama – mogućnosti mladih u ruralnim zajednicama.

– Aktivno sudjelovanje mladih u ruralnim zajednicama. Aktivnost se provodi u sklopu projekta “Mladi u fokusu: Regionalni program za mlade Osječko-baranjske županije”, kojeg provode DKolektiv – organizacija za društveni razvoj u partnerstvu s Osječko-baranjskom županijom i PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Projekt “Mladi u fokusu: Regionalni program za mlade OBŽ” financiran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

(Udruga “Prijateljstvo” Feričanci”)

Mladi u fokusu

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content