MARTINJE V KLADARSKEM BREGU I ove godine uživajte u vrhunskoj kapljici i “Martinjskim hodancijama” uz TS Frontmene

Općina Pitomača i Turistička zajednica općine Pitomača povodom vinskog blagdana “Martinja” i ove godine organiziraju tradicionalnu manifestaciju “Martinje v Kladarskem bregu”, a koja će se održati u subotu, 9. studenog.

Prije same svete mise koja je na rasporedu u 12 sati ispred kapelice sv. Martina na Kladarskem bregu i službene ceremonije krštenja mošta koje će se održati u 13 sati, Turistička agencija Draft i ove godine organizira “Martinjske hodancije” gdje možete prošetati vinskim putevima baš kako su to nekad radili stari “pajdaši”.

Hodancije će započeti okupljanjem ispred Društvenog doma u Sedlarici u 8 sati, a zatim laganim hodom kreće hodancija vinskim putevima prema tri lokalna OPG-a isprobavajući podravska vina uz dobru vinsku priču. Finalno odredište je Kladarski breg, točnije TIC Klopotec. 

Za sve posjetitelje osigurana je bogata ponuda hrane i pića, a za dobru atmosferu biti će zadužen Tamburaški sastav Frontmeni, a sve detalje oko prijave na Martinjske hodancije možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr)

829e087d cd1a 4efe a7ef 076b5dc8cd0a Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content