Na radnom sastanku sudionika projekta Aglomeracija Našice o trenutnom stanju na gradilištima

Jučer (utorak) je u društvenom domu u Gradcu Našičkom održan sastanak sudionika uključenih u realizaciju projekta Aglomeracija Našice.

Na sastanku su bili nazočni projektanti, nadzorni inženjeri, predstavnici izvođača radova, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković – Gelenčir, pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić i Božo Papac, pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje te predstavnici investitora – direktor Našičkog vodovoda Josip Matek i Damir Farkaš, pomoćnik voditelja projekta Aglomeracija Našice.

Tom prigodom predstavljeno je trenutno stanje na gradilištima uz naglasak kako su na većini lokacija radovi u završnoj fazi, a dok se na nekoliko njih provodi izmjena i dopuna lokacijske dozvole, što će utjecati na rokove završetka radova.

Rok za završetak konkretnih radova u Gradcu Našičkom je postavljen za 16. prosinac, ali ako se pojave dodatne situacije, tada bi izvođači radova mogli zatražiti produženje ugovora. Istaknuto je da će se, unatoč tome, poduzeti sve mjere kako bi mještani Gradca Našičkog, Londžice i Štukinog Brda – Zoljan, do kraja godine dobili pitku vodu.

Pomoćnik voditelja projekta Aglomeracija Našice Damir Farkaš na samom kraju sastanka istaknuo je važnost koordinacije i zajedničkih napora svih uključenih strana.

-Okupili smo se ovdje u Gradcu Našičkom kako bi smo prezentirali stanja na svim gradilištima. Mogu reći kako je većina radova u završnoj fazi, a neki još čekaju izmjene i dopune dozvola. Cilj nam je do 16. prosinca završiti sve radove i omogućiti mještanima Gradca Našičkog, Londžice i Štukinog Brda – Zoljan da do kraja godine dobiju pristup pitkoj vodi. Svi smo angažirani i poduzet ćemo sve mjere kako bi se to sve ostvarilo unutar zadanih rokova – rekao je Damir Farkaš.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content