1. HRL Virovitičke “lavice” (U-11) na prvom mjestu ligaške ljestvice: Orahovica upisala jednu pobjedu, ekipe Pitomače i Slatine ostale bez bodova

Odigrane su nove utakmice u mlađim uzrasnim kategorijama za rukometašice.

1. HRL U-15 REGIJA 2

Već smo pisali o minimalnom porazu 1234 Virovitice na gostovanju kod Podravke, a na teren su ovog vikenda istrčale i mlade rukometašice Pitomače koje su gostovale u Prelogu.

Nakon uvodnih minuta utakmice koje su protekle u egalu, domaće rukometašice rezultatski su se odvojile te su na poluvremenu imale +6 (10:4). Dodatno su igračice Preloga povećale prednost na početku drugog dijela kada je bilo i +9 (13:4), no do kraja susreta Pitomačanke su uspjele smanjiti na zaostatak na konačnih -5 (19:14). Po tri zgoditka u ovom su susretu postigle Jana Kaša, Jelena Martinčević i Melani Bedeković.

tablica 23

1. HRL U-11 REGIJA 2-1

Virovitičke “lavice” na svom su terenu upisale dvije pobjede, protiv Trnovca i Preloga, a obje utakmice rukometašice 1234 Virovitice odradile su dominantno te su slavile s uvjerljivim rezultatima. Protiv Preloga bilo je 15:4, po pet pogodaka upisale su Una Grdić i Lorena Erceg, a još je uvjerljivije bilo u utakmici protiv Trnovca. Završilo je s okruglih 20 pogodaka viška za 1234 Viroviticu, a najefikasnije su bile Lea Blažević sa šest te Una Grdić sa pet zgoditaka.

tablica 24

1. HRL U-11 REGIJA 2-2

U Regiji 2-2 Orahovica je gostovala Novoj Gradiški gdje je upisala pobjedu i poraz. Orahovčanke su prvo slavile protiv Tenje rezultatom 13:6 u utakmici koju su kontrolirale od samog početka, a u kojoj je najefikasnija bila Dora Smiljanić sa šest pogodaka. U drugom dvoboju bolja je bila ekipa Osijeka koja je slavila 17:6. Osječanke su vodile od prve do posljednje minute, a najefikasnija u redovima Orahovice bila je Iva Glumac koja je postigla tri pogotka.

Slatina je utakmice 1. kola igrala u Ivankovu, a u obje utakmice Slatinčanke su ostale bez bodova. Prvo je od njih bila uspješnija domaća momčad rezultatom 11:3 u kojemu je Iva Randelj ugradila dva pogotka, dok su, nakon početnog vodstva od 2:1, uspješnije od Slatine u drugoj utakmici bile igračice Multinorm Cerne s konačnih 15:5. Tri zgoditka za Slatinu u ovoj je utakmici postigla Korina Knapić.

tablica 25

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content