Održano tradicionalno druženje i sportske igre pčelarskih udruga u Donjoj Motičini

U organizaciji udruge “Pčela” Našice, jučer (subota) je u Donjoj Motičini održano tradicionalno, 23. po redu druženje pčelarske udruge “Pčela” Našice i 10. sportske igre. Tom prigodom sudjelovali su članovi pčelarskih udruga iz Našica, Donjeg Miholjca i Valpova, koji su se natjecali u četiri discipline: pecanju, boćanju, kartanju bele i šahu. Ove godine pobjednici su bili članovi ekipe iz Donjeg Miholjca, drugo mjesto pripalo je ekipi iz Valpova, a treće domaćinu iz Našica. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Grada Našica, Darko Cerovski, uručio je nagrade pobjednicima.

Predsjednik udruge “Pčela” Našice Željko Špoljarić izrazio je veliko zadovoljstvo organizacijom i sudjelovanjem.

IMG 3572dae71d5259e194ebcddc2938d609 V

– Danas smo se okupili s ciljem povezivanja i druženja članova naše udruge i njihovih obitelji. Održali smo desete sportske igre, gdje su se u četiri discipline natjecali članovi udruga “Pčela” Našice, “Bagrem” Donji Miholjac i “Valpovština” Valpovo. Važno nam je, uz sportske igre, njegovanje prijateljstva i dobrih odnosa među udrugama. Iako smo ove godine osvojili treće mjesto, to nam nije toliko važno jer smo se prvenstveno usmjerili na druženje i razmjenu iskustava – rekao je predsjednik Željko Špoljarić.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Grada Našica, Darko Cerovski, i predsjednik prijateljske Udruge voćara i vinogradara Našice obratili su se svima prisutnima, te prenijeli pozdrave gradonačelnika Krešimira Kašube.

IMG 3cffd78050e655a35ff0bdc646045ef3 V

– Prije svega, želim prenijeti srdačne pozdrave našeg gradonačelnika, koji zbog brojnih obaveza nije mogao biti danas ovdje s nama. Kao prvi susjed “Pčela” Našice, izražavam veliko zadovoljstvo što mogu prisustvovati ovom lijepom druženju. Ove sportske igre pokazuju snagu kolektiva i važnost povezivanja kroz ovakva okupljanja, gdje se ne samo natječe, nego i razmjenjuju iskustva te razgovara o problemima s kojima se pčelari susreću. Ovo je prilika da spojimo ugodno s korisnim. Ova udruga pokazuje koliko su aktivni i predani doprinosu kvalitetnijem životu u našem gradu – izjavio je predsjednik Darko Cerovski.

(icv.hr, ak, Foto: Siniša Kulišić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content