Veterani NK Gradine i NK Čulinec: Nogometna utakmica uz padobranski spektakl i druženje

Kod veteranskih nogometnih momčadi, uz igranje utakmica, važno mjesto zauzima i povezivanje s drugim veteranskim momčadima. U goste veteranima NK Gradine u subotu, 12. listopada, došli su veterani NK Čulinec iz istoimenog zagrebačkog kvarta. Dvije momčadi povezao je Tomislav Teri, nekadašnji Gradinjan, a danas stanovnik Čulinca.

Uoči utakmice na nogometni teren u Gradini padobranima su sletjeli Denis Husar i Darko Tupek, članovi Aerokluba “Slobodan pad – Hrvatska”.

– Današnjim padobranskim demo skokom uveličali smo ovu utakmicu u Gradini. S visine od 1.200 metara skočili smo iz zrakoplova tipa Cesna, kojeg je vozio pilot Mladen Krkljuš. Tijekom ljeta nastupamo gotovo svaki vikend, dok u ostatku godine izvodimo skokove jednom do dva puta mjesečno – objasnili su Denis Husar i Darko Tupek.

Nakon toga odigrana je nogometna utakmica, u kojoj je gostujuća momčad pobijedila rezultatom 3:2. Oba pogotka za Gradinu postigao je Dragan Mihaljević.

Veterani Gradine i Čulinca nastavili su zajedničko druženje do kasno u noć. Dogovoreno je da veterani Gradine uzvrate posjet svojim subotnjim gostima.

(icv.hr, mš. Foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content