3. NL SJEVER Ivan Begović matirao Filipa Kirića za tri boda Pitomače u Varaždinu, momčad Virovitice doživjela poraz u Ludbregu

U prvoj utakmici 9. kola 3. nogometne lige Sjever momčad Pitomače pobijedila je Varteks u Varaždinu 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivan Begović u 32. minuti. Mogla je momčad Ivana Presečana slaviti i s dva pogotka razlike, ali domaći vratar Filip Kirić obranio je u 47. minuti udarac s bijele točke Anti Pavličeviću.

-Tu sam proveo dobar dio svoje mladosti tako da iz poštovanja prema tome i Varteksu nisam slavio gol. Utakmica je bila teška, očekivano jer je Varteks odlična ekipa. Igrali smo i bez kapetana, ali bez borbe ne možeš do bodova i to je jedini način kako možeš uspjeti – kazao je nakon susreta junak Pitomače Ivan Begović.

Virovitica je ostala bez bodova na gostovanju kod Podravine u Ludbregu. Domaća momčad došla je do pobjede 2:0. Na kraju prvog dijela gostujući vratar Mike Klaver Dylano obranio je kazneni udarac. Do pobjede domaća momčad došla je u nastavku igre, kada su pogotke postigli Sven Golub u 63. i Luka Tihelka u 82. minuti.

Graničar je na svom stadionu Vlade Leščana Duspea u Đurđevcu preokretom došao do pobjede nad Međimurjem iz Čakovca 2:1. Gosti su poveli pogotkom Jakova Pejanovića u 75. minuti. Pobjedu domaćoj momčadi donio je svojim zgodicima Anatoliy Snozyk u 88. i 90. minuti.

U preostalim susretima Bilogora ’91 slavila je na svom travnjaku u Grubišnom Polju kontra Graničara iz Kotoribe 3:0, Rudar je pred svojim navijačima u Murskom Središću s minmalnih 1:0 pobijedio Koprivnicu, Garić je u Garešnici s 2:0 bio bolji od Poleta iz Svetog Martina na Muri, dok je Nedelišće na domaćem terenu upisalo tri boda protiv Dinama iz Domašinca, a rezultat je bio 2:1.

Posljednja utakmica devetog kola igra se danas (nedjelja) u 15:30 sati u Predavcu između Dinama i Slatine.

(www.icv.hr, mš)

3. NL 9. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content