1. HRL Rukometašice 1234 Virovitice (U-15) danas gostuju u Koprivnici: U subotu u Virovitici gostuju Podravka, Trnovec i Prelog

Ovog tjedna nastavlja se natjecanje u mlađim dobnim kategorijama za rukometašice.

1. HRL U-15 REGIJA 2

“Lavice” će na teren već danas, a Virovitičanke očekuje novi ogled s Podravkom, ovog puta u uzrastu U-15, te na gostovanju u Koprivnici. Podsjetimo, Virovitičanke su protiv istih suparnica u nedjelju upisale dvije pobjede (U-11 i U-13) i poraz (U-17), a sada će i nešto starije rukometašice pokušati doći do dva boda. Utakmica se igra u 19:45 sati u dvorani Josip Samaržija-Bepo u Koprivnici.

Svoju prvu utakmicu ovog će vikenda igrati i rukometašice Pitomače u istom uzrastu, a njihov dvoboj na rasporedu je u nedjelju u 15 sati kada će Pitomačanke gostovati u Prelogu kod istoimene domaće ekipe.

Utakmica prvog kola između Orahovice i Moslavine je odgođena.

1. HRL U-11 (2-1)

Na teren će ovog vikenda i rukometašice uzrasta U-11, a utakmice će se igrati upravo u Virovitici, u dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić.

Nakon pobjede protiv Koprivničanki, 1234 Virovitica pokušat će doći do novih bodova. Virovitičanke protiv Preloga igraju u 14, a protiv Trnovca u 16 sati. Podravka će protiv Trnovca igrati u 13 sati, dok će u 15 sati igrati Podravka i Prelog.

1. HRL U-11 (2-2)

ŽRK Ivankovo bit će domaćin prvog kola na kojemu će igrati rukometašice Slatine. Domaća ekipa i ekipa Slatine igrat će u 11 sati, dok će Slatinčane protiv Multinorm Cerne igrati u 13 sati.

Od 12 sati igraju Multinorm Cerna i Donji Andrijevci, a od 14 Donji Andrijevci i Ivankovo.

Igrat će ovog vikenda i mlade igračice Orahovice u Novoj Gradiški. Orahovica će prvo snage odmjeriti protiv Tenje u 11:15 sati, te potom protiv Osijeka u 12 sati. U 10:30 igraju Slavonka i Osijek, a u 12:45 sati Tenja i Slavonka.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content