KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte horor “Terrifier 3” i animirani film “My Hero Academia: You’re Next”

Kino Pitomača ovog vikenda donosi dvije kino projekcije. Tako u petak, 11. rujna u 20 sati, pogledajte horor “Terrifier 3”. U nedjelju, 13. listopada u 17 sati, na rasporedu je animirani film “My Hero Academia: You’re Next”.

TERRIFIER 3

Izvorno ime: Terrifier 3
Redatelj: Damien Leone
Žanr: horor
Uloge: Felissa Rose, Samantha Scaffidi, David Howard Thornton, Lauren LaVera, Chris Jericho, Elliott Fullam
Trajanje filma: 125 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Redatelj Leone vraća se korijenima svoje jedinstvene, zastrašujuće atmosfere u novoj priči klauna Arta, s užitkom blagdana kojega je oduzela ubojičina žeđ za krvlju. Dječak se budi usred snježne noći, ustaje iz kreveta sa svojim medvjedićem u ruci, razmišljajući tko bi mogao ispuštati čudne zvukove koji dopiru iz dnevne sobe. Kada konačno stigne dolje, očekuje Djeda Božićnjaka, ali ga tamo čeka klaun Art, odjeven kao Djed Božićnjak, samo sa sjekirom u ruci. “Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora. Gledateljima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savjetuje se izričit oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvijest i povraćanja u kinima. Za one koji odluče nastaviti, upozoreni ste…”

MY HERO ACADEMIA: YOU’RE NEXT

Izvorno ime:
Redatelj: Tensai Okamura
Žanr: Fantazija, Akcija, Animirani
Uloge: Kaito Ishikawa, Yûki Kaji, Mamoru Miyano, Nobuhiko Okamoto, Daiki Yamashita, Kenta Miyake
Trajanje filma: 1h i 50 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Izuku Midoriya, U.A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se sa negativcem koji oponaša heroja kojem se nekoć divio. U društvu gdje se heroji i negativci nastavljaju boriti u ime mira i kaosa, Deku, U. A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se s negativcem koji oponaša heroja kojem se nekoć divio. Mogu li Deku i ostatak U. A. razreda 1-A zaštititi svijet tako što će stati na kraj Dark Mightu, čovjeku koji tvrdi da je novi Simbol mira?

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content