Na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge mladih INFO Našice o dosadašnjem radu i planovima za 2025. godinu

U ponedjeljak, 7. listopada održana je redovna godišnja skupština Udruge mladih INFO Našice.

Predsjednica udruge Ivona Ćosić pozdravila je sve prisutne te otvorila skupštinu i podnijela izvješće o radu, kao i financijsko izvješće za 2023. godinu. Na skupštini su istaknute razne aktivnosti i projekti, a najavljeni su i planovi za naredno razdoblje.

Udruga INFO je, podsjetimo, osnovana s ciljem promicanja i unapređenja kvalitete života mladih ljudi, ali i volonterstva. Udruga ima oko 30 mladih, a u proteklih dvadesetak godina kroz udrugu je prošlo njih stotinjak.

Uz članove, nazočni su bili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Ines Resler i zamjenik predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Našice Marijan Tepeš.

Predsjednica Udruge mladih INFO Ivona Ćosić najavila je planove za sljedeću godinu u kojoj će proslaviti svoju 20. godišnjicu osnutka.

– Naša udruga djeluje dugi niz godina, a sljedeće ćemo obilježiti dvadesetu obljetnicu. I dalje ćemo nastaviti sa svim našim projektima, a među kojima je najvažniji projekt “Mladi za mlade”, “Večernja škola s poduzetnicima”, “Kino pod zvijezdama” i “Wine & Art”. Zaista možemo biti izuzetno zadovoljni s prošlom godinom u kojoj smo uspješno proveli projekt “Zaželi” te uveli nove inicijative poput “Wine & Art” na što smo posebno ponosni, jer je taj projekt postao prepoznatljiv i značajan za naše područje. U suradnji s Turističkom zajednicom radimo ga zajedno te se nadamo kako ćemo i sljedeće godine nastaviti s našim projektima i uvesti neke nove – rekla je Ćosić.

Kasuba

Gradonačelnik Krešimir Kašuba naglasio je važnost ove udruge za grad Našice, rekavši kako udruga ima jako uspješne projekte i inicijative.

– Udruga je zaista prepoznata kao ključna u našem gradu, koja aktivno sudjeluje u organizaciji svih važnijih manifestacija. Udruga okuplja tridesetak mladih osoba koji se ističu kako u svojim profesionalnim karijerama, tako i u društvenoj zajednici. Ova udruga promiče kvalitetu života mladih i radi na tome da grad bude po mjeri mladih ljudi, što je nama od izuzetne važnosti. Posebno bih istaknuo projekt “Zaželi” kojega su proveli, a bilo je jako važno dati im podršku i sudjelovati u tom projektu. Također, suradnja s poduzetnicima i organizacija “Večernje škole” doprinjela je promoviranju rada mladih poduzetnika i poduzetnica iz Našica, koji su pokazali srednjoškolcima kako do puta uspjeha u tom sektoru – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Ines

Direktorica Turističke zajednice Ines Resler izrazila je veliko zadovoljstvo suradnjom i rekla kako je ova udruga za grad i zajednicu izuzetno značajna.

-Udruga djeluje već dvadesetak godina, ali se u posljednje tri do četiri godine značajno pomladila i promijenila članstvo. Ovim putem pozivam sve mlade ljude da se priključe, da dođu, vide i rade s nama. Ja u ime Turističke zajednice mogu reći da je Udruga INFO produžena ruka Gradu i Turističkoj zajednici. Želim čestitati svim tim mladim ljudima koji zaista imaju volju i želju provoditi svoje slobodno vrijeme na dobrobit zajednice, ali i samog grada – kazala je direktorica Ines Resler.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content