1. LIGA NS SJEVER Virovitičani upisali 12 bodova: Slavlje juniora Pitomače u županijskom derbiju

Odigrane su utakmice osmog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlađe uzraste. Selekcije NK Virovitice U-11, U-13 i U-15 gostovale su kod Graničara u Đurđevcu te su kući odnijele svih devet bodova.

U urastu U-11 Virovitica je pobijedila 7:0. Tri pogotka postigao je Matijas Mioljević, dvostruki strijelac bio je Matej Šuper, dok su se po jednom u strijelce upisali Filip Vuković i Adam Spudić.

Virovitička selekcija U-13 pobijedila je domaći Graničar 3:0. Pogotke su postigli Lovro Markotić, Ivano Jandrić i Jakov Bezak.

Ekipa U-15 Virovitice također je pobijedila 3:0. Dva pogotka postigao je Andrej Grujić, dok je jednom domaću mrežu pogodio Pavao Koši.

U idućem kolu Virovitica će ugostiti vršnjake Graničara iz Kotoribe.

U kadetskoj i juniorskoj konkurenciji u Milanovcu se igrao županijski derbi između Virovitice i Pitomače. Kadeti Virovitice pobijedili su 3:1. Dva pogotka za Viroviticu postigao je Luka Knežević, dok je jednom strijelac bio Marko Srnak. Zgoditak za Pitomaču postigao je Marko Balić.

Juniori Pitomače bili su bolji od Virovitice 4:2. Strijelci za Pitomaču bili su Franco Šokec, Borna Erdelji, Filip Škorak i Edi Tomrlin, dok su pogotke za Viroviticu postigli David Krasniqi i Petar Košić.

U idućem kolu kadeti i juniori Virovitice gostuju kod prvoligaša Varaždina, dok će kadeti i juniori Pitomače ugostiti Međimurje iz Čakovca.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content