Općina Podravska Moslavina uputila obavijest poljoprivrednicima: Odvoz ambalaže od sredstava za zaštitu bilja obavit će se 11. listopada

Općina Podravska Moslavina uputila je danas obavijest za sve poljoprivrednike i nositelje OPG-ova na području općine.

– Obavještavamo sve poljoprivrednike i nositelje OPG-ova Općine Podravska Moslavina da će se odvoz ambalaže od sredstava za zaštitu bilja obaviti 11. listopada na lokaciji Općina Podravska Moslavina, J. J. Strossmayera 150 od 9 do 11 sati- istaknuli su iz Općine Podravska Moslavina.

Naglasili su ovim putem da se sakuplja isključivo prazna ambalaža tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže, a to su AgroChem-Maks, Agroavant, Agronom, Albaugh TKI* (Pinus Agro), Agrozov, BASF Croatia, Bayer Crop Science* (Monsanto), Certis Belchim HR* (Orchem), Chromos Agro, Corteva Agriscience* (Dow AgroSciences), Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals* (Genera), Stockton te Syngenta Agro. Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena.

– Molimo poljoprivrednike koji imaju više od stotinu kilograma ambalaže ili jedan”big bag” (cca. 1m3), da ne donose ambalažu na lokacije iz mreže nego da se direktno jave tvrtki C.I.A.K. d.o.o.- dodaju iz Općine.

Kamion za odvoz ambalaže nalazit će se u dvorištu Agrolanda.

(www.icv.hr, Općina Podravska Moslavina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content