Smotra folklora “Pjesmom i plesom u jesen”, TS Čokanj i Cecilija te izložba slika Sanje Dušak u povodu Dana općine Mikleuš

Općina Mikleuš u povodu blagdana svete Terezije Avilske, nebeske zaštitnice mjesta i ove godine raznovrsnim programom slavi Dan općine.

Program obilježavanja počinje u subotu, 12. listopada kada će u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva Mikleuš biti održana tradicionalna smotra folklora pod nazivom “Pjesmom i plesom u jesen”. Smotra, koju će voditi Branko Uvodić, započet će u 18:00 sati u školskoj dvorani Osnovne škole Mikleuš, a zabavni program nastavit će se u velikom šatoru na nogometnom igralištu od 20:00 sati uz Tamburaški sastav Čokanj i Ceciliju.

U nedjelju, 13. listopada s početkom u 16:00 sati ljubitelje nogometa očekuje susret 9. kola Premijer županijske nogometne lige u kojem će Dinamo iz Četekovca ugostiti Slogu iz Zdenaca.

U ponedjeljak, 14. listopada u 16:00 sati veterani Nogometnog kluba Mikleuš na svom će travnjaku odmjeriti snage s veteranima Standarda iz Nove Šarovke.

Isti dan u 17:00 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mikleuš, nakon koje će svi zainteresirani moći razgledati izložbu slika autorice Sanje Dušak.

Ovogodišnji program završit će u utorak, 15. listopada svečanim misnim slavljem u Crkvi svete Terezije Avilske u 11:00 sati.

(www.icv.hr, Općina Mikleuš, foto: arhiva)

Plakat

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content