1. HRL SJEVER Slatina bolja od druge ekipe Rudara: Viro Virovitica poražena od Maksimir Pastele

Odigrane su utakmice četvrtog kola 1. hrvatske lige Sjever za rukometaše.

Momčad Slatine došla je do pobjede na svom terenu, u dvorani Srednje škole Marka Marulića, nad drugom ekipom Rudara iz Ruda 29:21. Domaći rukometaši praktički su cijelu utakmicu imali rezultat pod kontrolom. Samo u jednom trenutku gosti su imali minimalnu prednost (3:2), dok su u ostalom dijelu utakmice Slatinčani bili u prednosti. Najefikasniji u slatinskim radovima bili su Ivano Repić i Vilim Gotal s po sedam te Igor Dragojević i Benjamin Hankić s po pet zgoditaka. Na vratima je odličan bio Nikola Brnada.

Rukometaši Viro Virovitice nadali su se bodovima u domaćem ogledu s ekipom Maksimir Pastele, međutim osim početne prednosti od 1:0 i 2:1, gosti su kontrolirali rezultat i
došli do uvjerljive pobjede 42:29. Najefikasniji u virovitičkim redovima bio je povratnik iz vinkovačke Bjelin Spačve Dominik Arsić s devet, dok je Leon Matijević postigao šest pogodaka.

U idućem kolu rukometaši Slatine gostuju u Zagrebu kod Maksimir Pastele, dok ekipa Viro Virovitice putuje kod vodeće momčadi lige- Dugog Sela.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content