PREMIJER ŽNL Čačinačka Mladost “sedmicom” izbila na prvu poziciju: Gostujuće pobjede Crnca i Dinama iz Četekovca

Četiri utakmice osmog kola Premijer županijske nogometne lige odigrane su danas.

Mladost je u Čačincima došla do uvjerljive pobjede od 7:1 nad No Limit TVIN-om. Četiri pogotka za Mladost postigao je Dražen Duspara, dok su se po jednom u strijelce upisali Marin Vratković, Marin Čavić i Matej Rukavina. Jedini pogodak za gostujuću momčad postigao je Theo Filipović. Ovo pobjedom Mladost je izbila na prvo mjesto s 18 bodova, koliko imaju Dinamo iz Kapele Dvora i Suhopolje, ali imaju slabiju gol razliku.

Sloga je Zdencima bila bolja od Bratstva iz Gornjeg Bazja rezultatom 4:1. Tri pogotka postigao je Matija Bubaš, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio iskusni Antun Dunković. Strijelac za goste bio je Marijan Holec.

Nogometaši Crnca pobijedili su na gostovanju Mikleuš 2:1. Gosti su poveli zgodicima Nikole Tomića u petoj i Slavena Mimića u 15. minuti. Domaći napadač Hrvoje Ibričić postavio je konačan rezultat u 42. minuti.

U Novoj Bukovici gosti su također došli do tri boda, Dinamo iz Četekovca pobijedio je Zrinski 3:2. Gotovo cijelu utakmicu domaća momčad je igrala s deset igrača jer je u 13. minuti teren morao napustiti Marko Šundalić zbog drugog žutog kartona. U 17. minuti poveo je Dinamo pogotkom Miroslava Rukavine, a u 42. minuti domaća momčad nije realizirala kazneni udarac. Robert Šomođi poravnao je rezultat na 1:1 u 54. minuti. Miroslav Rukavina u 60. minuti ponovno dovodi goste u prednost. Mateo Jerešić u 74. minuti poravnao je rezultat na 2:2, ali minutu kasnije svojim trećim pogotkom Miroslav Rukavina donosi pobjedu Dinamu iz Četekovca.

Ovo kolo slobodan je bio Dinamo iz Kapele Dvora.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content