3. NL SJEVER Na Vegeški gostuje Rudar: Momčad Virovitice očekuje pozitivan rezultat

Protekle subote nogometaši Virovitice došli su do drugog ovosezonskog boda, a na terenu Sportskog centra Vegeška remizirali su s ekipom Koprivnice 1:1. Bili su Virovitičani blizu osvajanja punog plijena, ali su u dva navrata bili neprecizni s bijele točke.

U osmom kolu 3. nogometne lige Sjever virovitički “narančasto-crni” sutra u 16 sati ponovno igraju na svom terenu, a ugostit će odličnu momčad Rudara iz Murskog Središća.

Rudar se u posljednje dvije sezone nalazi u samom vrhu tablice. Ovu sezonu počeli su s četiri pobjede, da bi u posljednja tri kola osvojili samo dva boda. Sigurno će u Virovitici nastojati prekinuti taj niz bez pobjeda.

– Neće nam biti nimalo lako. Gosti su kvalitetni, a sigurno će, nakon domaćeg remija s Međimurjem, doći maksimalno motivirani s ciljem da osvoje sva tri boda. Mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata- utakmici je s oprezom pristupio trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Sedmo kolo u nizu momčad Virovitice neće biti kompletna. U sastav se vraća iskusni stoper Mile Kovačević, ali zbog trećeg žutog kartona neće moći zaigrati brzonogi Benjamin Dijanešić.

tablica 5

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content