2. ŽNL ZAPAD Kladare na teškom gostovanju u Gradini traže šestu pobjedu u nizu: Turnašica na domaćem terenu dočekuje ŠN Graničar Okrugljaču, a Plavi Bušetini 1947

Unatoč oduzeta tri boda, Kladare su u dosadašnjem dijelu sezone upisale svih pet pobjeda te su zasluženo na vodećoj poziciji 2. ŽNL Zapad, a ovog ih vikenda očekuje još jedno neugodno gostovanje, ovog puta kod trećeplasirane Gradine. Bodovna razlika između ove dvije momčadi iznosi svega dva boda, tako da bi domaćini u slučaju pobjede mogli preuzeti prvo mjesto.

No, pita se nešto i drugoplasiranu Turnašicu koja je trebala na gostovanje u Okrugljaču, no zbog poplavljenog terena domaćinstva su zamijenjena. Graničar Okrugljača u ovaj dvoboj ulazi na krilima prošlotjedne pobjede protiv Plavih te će pokušati nastaviti pozitivan niz. Turnašica je pak nakon poraza u prvom kolu nanizala tri pobjede, dok je u derbiju kola koji je odigran proteklog vikenda podijelila bodove s Gradinom.

Nakon tri poraza u nizu Otrovanec će pokušati doći do novih bodova na domaćem terenu. Ugostit će Staru Brezovicu koja je u dosadašnjem dijelu sezone osvojila dva boda više- njih pet. U gostujućim redovima u sutrašnjem dvoboju neće moći zaigrati Marin Zagorac.

U posljednjem susretu kola u Jugovom Polju sastaju se domaći Plavi i Bušetina 1947. Plavi će u ovaj susret ući s ulogom favorita, budući da Bušetina u odigrane četiri utakmice još nije uspjela doći do bodova.

Sve utakmice igraju se sutra u 16 sati.

tablica 3

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content