Općina Suhopolje poziva mještane na javnu tribinu o održivom gospodarenju otpadom “Za zeleno Suhopolje”

Općina Suhopolje poziva sve mještane na sudjelovanje u javnoj tribini pod nazivom “Za zeleno Suhopolje” koja će se održati u četvrtak, 17. listopada s početkom u 16:00 sati. Mjesto okupljanja je Hrvatski dom Suhopolje, na adresi Trg svete Terezije 10.

Ova tribina bit će prilika za informiranje i edukaciju građana o važnim pitanjima vezanim uz gospodarenje otpadom na području općine. Tijekom događaja, mještani će moći saznati više o pravilnom postupanju s komunalnim otpadom, važnosti razdvajanja otpada u kućanstvima, kao i o kompostiranju i ponovnoj uporabi predmeta.

Predstavnik tvrtke ARTHA CONSULTING, specijalizirane za zaštitu okoliša i poslovnu izvrsnost iz Zagreba, odgovarat će na pitanja sudionika te pružiti savjete i informacije o održivim praksama gospodarenja otpadom.

Svrha ove tribine je poticanje odgovornog ponašanja među građanima te jačanje zajednice u cilju zaštite okoliša. Sudionici će imati priliku iznijeti svoja pitanja i prijedloge, a za sve mještane koji prisustvuju, pripremljeni su i prigodni pokloni.

– Pridružite nam se, sudjelujte i pitajte sve što vas zanima o gospodarenju otpadom na vašem području, te za sve mještane koju budu sudjelovali na javnoj tribini očekuje prigodan poklon – poručili su iz Općine Suhopolje.

(www.icv.hr, Općina Suhopolje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content