1. ŽNL Podgorje uvjerljivo u Velikom Rastovcu, Omladinac bolji od Drave, Sloga nastavila niz uspjeha

U 1. županijskoj nogometnoj ligi danas (nedjelja) odigrano je šest utakmica.

DOŠK je u Dolcima bio bolji od Orešca s 2:0, pogocima Marijana Šaleka u 12. i 13. minuti.

Slavonija iz Sladojevaca pobijedila je Mladost u Vukosavljevici s uvjerljivih 4:0, golovima Bojana Dmitrovića u šestoj, Dominika Kizivata u 29., Gorana Kizivata u 63. i Matea Novakovića u 82. minuti.

Podgorje je protutnjalo kroz Veliki Rastovac, pobijedivši domaću Munju 5:1. Gosti su poveli pogocima Dominka Meheša u 28. minuti i Tomislava Krmpotića u 32. minuti. Josip Vida smanjio je prednost gostiju na 2:1 u 42. minuti, no u posljednjoj minuti prvog dijela Tomislav Krmpotić doveo je Podgorje u vodstvo od 3:1. Od 56. minute, Munja je igrala s deset igrača zbog isključenja Brune Ivančića. Gosti su to iskoristili i došli do uvjerljive pobjede pogocima Tomislava Krmpotića u 58. minuti i Nikole Režonje u 76. minuti.

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog nastavila je svoj niz uspjeha, pobijedivši Croatiju u Grabrovnici s 1:0, pogotkom Nikole Šerepca u 61. minuti.

Omladinac je na svom terenu u Koriji pobijedio Dravu iz Terezinog Polja 4:2. Gostujuću mrežu “načeo” je Matko Jurić u 15. minuti. Preostala tri pogotka za Omladinac postigao je Josip Barusić u 21., 31. i 85. minuti. Strijelci za goste iz Terezinog Polja bili su Marino Čeh u 43. minuti i Ivan Viljevac u 67. minuti. Od 34. minute obje su momčadi igrale s deset igrača, zbog isključenja domaćeg kapetana Vedrana Grubića i igrača Drave Leona Viljevca. Posljednjih petnaestak minuta Omladinac je igrao s devet igrača, jer je teren zbog drugog žutog kartona morao napustiti Antun Hajić.

Dinamo iz Josipova pobijedio je Sveti Đurađ 4:0. Tri pogotka postigao je Brazilac Matheus Vinicius Ribeiro De Oliveira, dok je jednom svoju mrežu pogodio vratar Svetog Đurađa Sascha Mayr.

(icv.hr, mš, Foto: Arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content