PREMIJER ŽNL Vodeći Dinamo iz Kapele Dvora dočekuje trećeplasiranu Slogu: Čačinačka Mladost domaćin Lukaču 05

Momčadi Premijer županijske nogometne lige ovog vikenda igraju utakmice sedmog kola.

Prva utakmica igra se sutra u 16 sati na Stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju gdje se sastaju Bratstvo i Zrinski iz Nove Bukovice. Domaćoj momčadi cilj je prekinuti niz od četiri poraza te doći do treće pobjede, dok se gosti nadaju pozitivnom rezultatu. Za obje ekipe tri boda imala bi veliko značenje u borbi za što bolju poziciju na tablici.

Preostalih pet utakmica igra se u nedjelju u 16 sati.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru vodeći Dinamo ugošćuje trećeplasiranu Slogu iz Zdenaca. Domaći nogometaši pobjedom bi se učvrstili na prvoj poziciji, dok bi se gosti osvojenjem tri boda bodovno izjednačili s domaćom ekipom. Zanimljiva utakmica sigurno će napuniti tribine.

Zanimljivo će biti i u Čačincima gdje će Mladost ugostiti Lukač 05. U oba tabora planiraju doći do tri boda. U domaćim redovima ne mogu zaigrati David Podboj i Marin Vukomanović, dok u gostujućem sastavu ne može istrčati na teren Karlo Pelko.

Rezovac će na svom Laništu pokušat doći do bodova u ogledu s Voćinom, dok će gosti nastojati nadoknaditi propušteno u prošlom kolu kad ih je iznenadio Crnac. U gostujućem
sastavu neće zaigrati Martin Tunić.

Suhopolje putuje u Crnac gdje je proljetos ostalo bez bodova, a domaća momčad prije sedam dana pokazala je na gostovanju u Voćinu da i ove sezone može uspješno parirati svim suparnicima u ligi. U domaćoj momčadi pravo nastupa nema Patrik Sudarić, dok u ekipi Suhopolja neće moći zaigrati Silvijo Buzuk.

U Četekovcu se igra općinski derbi između domaćeg Dinama i Mikleuša. Dinamo još nije osvojio niti jedan bod, stoga će mu glavni cilj biti osvajanje tri boda, dok će gosti nastojati doći do novih bodova s koji bi učvrstili u sigurnom dijelu tablice.

Na listi strijelaca vodeći su Marin Čavić iz Mladosti i Stjepan Rajnović iz Lukača 05 sa šest, dok su Matija Bubaš iz Sloge i Nikola Tomić iz Crnca postigli po pet pogodaka.

Ovo kolo slobodna je ekipa virovitičkog No Limit TVIN-a.

tablica 24

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content