2. ŽNL ISTOK Mladost iz Bakića na svom terenu dočekuje Slavonac: Grabić traži pobjedu u Meljanima

Ovog vikenda igraju se utakmice 5. kola 2. ŽNL Istok.

Mladost iz Bakića, vodeća ligaška momčad, favorit je na svom terenu u utakmici protiv Slavonca iz Novaka koji je do sada osvojio samo bod, no taj bod došao je u prošlom kolu protiv trećeplasirane Vaške stoga momčad iz Bakića treba biti na oprezu. U slučaju novog slavlja, domaćinima bi to bila peta pobjeda u isto toliko odigranih utakmica.

Mladost iz Miljevaca u dosadašnjem dijelu sezone nije došla do boda, a sutra će na domaćem terenu ugostiti Podravac iz Sopja koji ima po pobjedu, poraz i remi. Gosti su u ovom susretu blagi favoriti, pogotovo što u domaćim redovima ne mogu računati na dva igrača. Sutra na teren neće istrčati Marinko Bilavčić i Stjepan Sudarić.

Čađavača Mladost 1930 i Krčevina u međusobnom ogledu traže nove bodove kako bi napravili iskorak prema vrhu tablice. I jedan i druga momčad trenutno imaju po šest bodova, a nalaze se na četvrtom, odnosno sedmom mjestu. U redovima domaćina zbog suspenzije u ovom kolu neće moći zaigrati Ivan Sraka.

Niti Meljani nisu dobro ušli u sezonu. U tri odigrane utakmice upisali su isto toliko poraza, a ujedno su u 270 minuta primili 24 pogotka. S druge strane čeka ih Grabić koji također traži tri boda za iskorak na tablici, a koji u ovaj susret ulazi kao favorit. Za domaću momčad u ovom susretu neće moći zaigrati Dinko Pandur.

Utakmica između Meljana i Grabića bit će jedina koja se igra u nedjelju od 10 sati, dok se sve ostale utakmice igraju sutra u 16 sati.

Dodajmo i kako će se u petom kolu susresti Miholjac i Papuk Osječko 1664, no ta utakmica bit će odigrana naknadno.

tablica 21

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content