2. ŽNL Derbi kola u Turnašici igraju istoimena domaća momčad i Gradina: Kladare na svom terenu traže petu ligašku pobjedu

Ovog vikenda igra se peto kolo 2. ŽNL Zapad.

Derbi kola igra se u Turnašici gdje se sastaju dvije vodeće momčadi- Turnašica i Gradina. Obje momčadi imaju po devet osvojenih bodova, no Turnašica je na liderskoj poziciji zahvaljujući boljoj gol razlici. Bit će ovo ujedno dvoboj najboljeg ligaškog napada i najbolje obrane, jer Gradina je postigla 15 zgoditaka, dok se mreža Turnašice zatresla svega tri puta.

Kladare na svom terenu protiv Otrovanca traže petu ovosezonsku pobjedu u isto toliko odigranih utakmica. Iako imaju sve pobjede, Kladare su trenutno na trećem mjestu s devet bodova, budući da su im tri oduzeta od strane Županijskog nogometnog saveza zbog odustajanja od natjecanja prije dvije sezone. Otrovanec je pak na šestom mjestu s jednom pobjedom i tri poraza.

Oslabljena Stara Brezovica u derbiju začelja dočekuje Bušetinu 1947. U dosadašnjem dijelu sezone sutrašnji domaćini upisali su dva remija i dva poraza, dok Bušetina 1947 u tri odigrane utakmice nije došla do boda. Za Staru Brezovicu u sutrašnjem dvoboju neće moći zaigrati Predrag Čađavčan i Mario Zagorac.

U posljednjoj utakmici kola igraju dvije momčadi koje se nalaze na sredini tablice, ŠN Graničar Okrugljača i Plavi iz Jugovog Polja. Obje momčadi u ovom će dvoboju tražiti pobjedu kako bi zadržale korak za ekipama s vrha tablice. Kod domaćina sutra neće zaigrati Marin Posavec zbog crvenog, odnosno Nikola Repinac kod gostiju zbog tri žuta kartona.

Svi susreti igraju se sutra u 16 sati.

tablica 20

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content