U Našički park stiglo novo višenamjensko komunalno vozilo za prikupljanje različitih vrsta otpada

U Našički park d.o.o. stiglo je novo višenamjensko komunalno vozilo za prikupljanje različitih vrsta otpada, s naglaskom na biootpad. Nastavak je ovo ulaganja Grada Našica u poboljšanje komunalnih usluga.

Novo vozilo, iako je dimenzijama manje, ima ploču za sabijanje otpada čime je po količinskom prikupljanju otpada ekonomično gotovo kao i veća vozila. S obzirom da je manjih dimenzija vozilo će imati lakši pristup lokacijama na kojima je to do sada s velikim vozilom bilo otežano.

komunalno vozillo 3 Custom

Primopredaji vozila bio je nazočan gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je istaknuo kako će ovo moderno vozilo omogućiti veću učinkovitost i olakšati rad zaposlenicima Našičkog parka d.o.o.:

– Kao što smo već spomenuli na Gradskom vijeću, u proteklih nekoliko mjeseci započeli smo temeljitu reorganizaciju u Našičkom parku, tijekom koje smo nabavili novu čistilicu, a ova nabava samo je nastavak tog procesa. Cilj nam je kontinuirano poboljšavati kvalitetu usluga koje pružamo našim sugrađanima, a ujedno olakšati rad djelatnicima u svim segmentima, od održavanja parkova, preko prikupljanja otpada, do čišćenja ulica i održavanja groblja. Siguran sam da ćemo u idućih nekoliko mjeseci uspješno završiti proces reorganizacije i nastaviti raditi na podizanju kvalitete pružanja komunalnih usluga u Našicama – izjavio je gradonačelnik.

komunalno vozilo 1 Custom

Kako je rekao direktor Našičkog parka Dražen Mićan, vrijednost vozila je 120 tisuća eura, a njime će se, između ostaloga, smanjiti troškovi i racionalnije koristiti postojeći vozni park.

Uz direktora Našičkog parka d.o.o. Dražena Mićana i gradonačelnika Krešimira Kašubu, primopredaji su bili nazočni pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković – Gelenčir te pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić kao i predstavnici tvrtke Gradatin d.o.o. od koje je vozilo i kupljeno.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content