Eurospin otvara prvu trgovinu u Virovitici: Virovitica postaje dvadeset i šesto odredište Pametne kupnje u Hrvatskoj

Popularni diskontni lanac Eurospin otvara dvadeset i šestu po redu trgovinu u Hrvatskoj, ovoga puta u Virovitici, na adresi Ulica Ote Horvata 1, u sklopu retail parka STOP SHOP.

Tako će od četvrtka, 03. listopada s početkom u 8 sati, stanovnici Virovitice u Eurospinu moći obavljati svakodnevnu kupovinu prehrambenih i neprehrambenih kvalitetnih proizvoda koji jamče velike uštede. Dobra je vijest da će Eurospin trgovina u Virovitici biti otvorena svake nedjelje do kraja 2024. godine.

Fotka 1

Prava kvaliteta, dobra cijena!

Prema Eurospinovom modelu Pametne kupnje kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda i ostvaruje velike uštede. Bogat i raznovrstan Eurospinov asortiman svakodnevno zadovoljava želje i potrebe hrvatskog kupca, kako bi se osigurala raznolikost, ekonomičnost te kvaliteta. Uz pravu kvalitetu Eurospin dostavlja svoje proizvode na način koji je prijateljski prema proračunu, čime se potvrđuje da prava kvaliteta dolazi uz dobru cijenu.

U Eurospinu se posebno ističu odjeli Mesnica i Delikatesa koji svaki dan nudi svježe i provjerene mesne proizvode, zatim Pekarnica s pregršt toplih i svježih pekarskih proizvoda, te odjel Voća i povrća koji se ističe kvalitetnim i sezonskim namirnicama.

Fotka 2

Vlastite robne marke

Ono što razlikuje Eurospin od ostalih lanaca diskontnih trgovina jest činjenica da prodaje isključivo proizvode vlastitih robnih marki uz izvrstan omjer cijene i kvalitete. Širok asortiman proizvoda, poput linija Amo Essere, mliječnih proizvoda Land, Tre Mulini tjestenina, kruha i gotovih jela, u potpunosti je prilagođen navikama i potrebama kupaca.

Više o tjednim akcijama i promotivnim ponudama pogledajte na Eurospin službenoj web stranici te na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content