PRVE LIGE NS SJEVER Dvanaest bodova za Viroviticu, kadeti Pitomače remizirali s Novim Marofom

Proteklog vikenda odigrane su utakmice petog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za mlade uzraste.

Selekcije NK Virovitice ugostile su vršnjake Sloge iz Čakovca.

Uzrast U-11 na terenu s umjetnom travom Sportskog centra Vegeška pobijedio je goste 4:0. Dva zgoditka postigao je Adam Spudić, dok su po jednom strijelci bili Matej Šuper i Matijas Mioljević.

Selekcije U-13 i U-15 igrale su na terenu u Milanovcu. Domaća ekipa U-13 pobijedila je 1:0 pogotkom Jakova Bezaka u 47. minuti.

Domaća ekipa U–15 poražena je od Sloge 3:2. Gosti su poveli zgoditkom Roke Novaka. Andrej Grujić i Teo Čor preokreću rezultat u korist Virovitice, ali je Leon Lepen s dva svoja pogotka donio pobjedu gostujućoj ekipi.

U idućem kolu selekcije NK Virovitice gostuju kod Radnika u Križevcima.

Kadeti i juniori Virovitice ugostili su Ivančicu iz Ivanca, dok su kadeti i juniori Pitomače bili domaćini ekipama iz Novog Marofa.

Kadeti Virovitice pobijedili su 12:0. Šest pogodaka postigao je Luka Knežević, po dva puta strijelci su bili Antonio Trupina i Patrik Dumić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Josip Đurđević i Roko Santro.

Kadeti iz Novog Marofa pobijedili su Pitomaču 2:1. Zgoditke za goste postigli su Marko Fot i Juraj Lovrić, dok je jedini domaći pogodak postigao Matej Raptavi.

Juniori Virovitice bili su bolji od Ivančice iz Ivanca 4:0. Dvostruki strijelac bio je David Krasniqi, dok su po jedan pogodak postigli Vedran Salaj Obrovac i Leo Crvenka.

Juniori Pitomače i Novog Marofa remizirali su 1:1. Pitomača je povela pogotkom Borne Erdeljija, dok je konačnih 1:1 postavio Vito Vincek.

U idućem kolu Virovitica će ugostiti Međimurje iz Čakovca, dok Pitomača putuje kod Graničara u susjedni Đurđevac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content