OPĆINA MIKLEUŠ Potpisan ugovor za izvođenje radova projekta “Rekonstrukcija sportske građevine – prostorija za presvlačenje i pripremu”

Načelnik općine Mikleuš Robert Grabar i direktor tvrtke Gradnja j.d.o.o. Željo Baltić, danas (ponedjeljak) su u prostorijama Općine Mikleuš potpisali ugovor o izvođenju radova projekta “Rekonstrukcija sportske građevine – prostorija za presvlačenje i pripremu u Mikleušu”.

Vrijednost ugovorenih radova izgradnje iznosi 53.397,50 eura s PDV-om. Ugovoreni rok za izvođenje radova iznosi 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao. Uslugu stručnog nadzora građenja obavljat će ovlašteni inženjer građevinarstva Željko Šaponja.

“Rekonstrukciju sportske građevine – prostorija za presvlačenje i pripremu”, Općina Mikleuš prijavila je na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina te su Odlukom o odabiru projekata Općini Mikleuš odobrena sredstva sufinanciranja do 34.600 eura, sukladno navedenoj Odluci potpisan je i Ugovor između Općine Mikleuš i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Razliku sredstava od iznosa sufinanciranja od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije do cijele investicije, sufinancirat će Općina Mikleuš iz proračuna.

(www.icv.hr, adf, Općina Mikleuš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content