Uvjerljive pobjede za juniore Rezovca i No Limit TVIN-a: Voćin uspješniji od četekovačkog Dinama, a Mladost iz Čačinaca od Mikleuša

Odigrane su utakmice 3. kola juniorskog natjecanja.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Rezovac na gostovanju u Miljevcima. Luka Šešet postigao je četiri pogotka, tri je dodao Petar Kuzman, dva Luka Buzuk, a jednog, za konačnih 0:10, Anton Ladović.

Do visoke pobjede došao je i No Limit TVIN na gostovanju kod ŠN Graničar Okrugljače. Franko Kožnjak bio je trostruki strijelac za goste, po gol su upisali Ivan Crnojević, Matija Česnik, Leonnardo Alavanja i Luka Nikšić, dok je preostali pogodak bio autogol Tin Brdar. Jedini pogodak za domaćine postigao je Karlo Hader.

Voćin je slavio na domaćem terenu protiv Dinama iz Četekovca s 4:0. Golove su postigli Lovro Tašić, Franjo Tunić, Ivan Gegić i Emanuel Perić. 

U posljednjoj odigranoj utakmici kola čačinačka Mladost bila je uspješnija od Mikleuša. Dvostruki strijelac za goste u pobjedi 5:0 bio je Eddy Yahya, a po gol su upisali Ivan Beštek, Mateo Erceg i Toma Matešić. Dodajmo i kako je od 38. minute Mikleuš igrao s igračem manje nakon isključenja Maria Blaževića.

Utakmica između Slavonije iz Sladojevaca i Zrinskog iz Nove Bukovice bit će odigrana naknadno. 

Vodeća momčad juniorskog natjecanja je No Limit TVIN s maksimalnih devet bodova, dok su dvije pobjede u dvije odigrane utakmice ostvarili Zrinski i čačinačka Mladost. Po jednu pobjedu u isto toliko odigranih utakmica imaju sladojevačka Slavonija i Rezovac te Voćin i Suhopolje iz dvije odigrane utakmice. Bez bodova su Dinamo Kapela Dvor, Mikleuš, ŠN Graničar Okrugljača i miljevačka Mladost.

Parovi 4. kola: Rezovac – Slavonija Sladojevci, No Limit TVIN – Mladost Miljevci, Dinamo Kapela Dvor – ŠN Graničar Okrugljača, Mladost Čačinci – Voćin, Suhopolje – Mikleuš

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content