PREMIJER ŽNL Mladost zaustavila Slogu: Kapelčani slomili otpor čvrstog Mikleuša

Derbi petog kola Premijer županijske nogometne lige odigran je u Čačincima gdje je Mladost s 3:0 pobijedila Slogu iz Zdenaca. Prvo ime susreta bio je Marin Čavić koji je postigao sva tri pogotka. U 54. i 73. minuti bio je precizan iz igre, dok je u 84. minuti pogodio gostujuću mrežu s bijele točke.

Zanimljivo je bilo na stadionu Kurija u Kapela Dvoru gdje je Dinamo ugostio Mikleuš. Gosti su poveli pogotkom Josipa Jančića u 34. minuti. Domaća momčad preokreće rezultat u svoju korist zgodicima Lovre Štefanca u 45, Kristijana Brekala u 53. i Mirka Iličića u 58. minuti. Boris Bihar iz slobodnog udarca u 64. minuti smanjio je domaću prednost na 3:2. Do kraja se igralo obostrano otvoreno i napadački, ali se rezultat nije mijenjao.

Rezovac je na gostovanju u Crncu poveo u 11. minuti pogotkom Ante Mikulića. U drugom dijelu igre domaća momčad došla je do pobjede 2:1. Oba zgoditka postigao je Nikola Tomić. Time je momčad Crnca došla do prvih ovosezonskih bodova.

Susjedski derbi igrao se u Četekovcu između Dinama i Voćina. Brazilac Andrew De Souza Medeiros doveo je goste u prednost u 31. minuti. Sedam minuta kasnije poravnao je Filip Kujavić, a pobjednički pogodak za goste postigao je Ante Đorđević u 82. minuti za konačnih 2:1.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content