Na 31. Međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajamu u Gudovcu, kao Županija partner predstavit će se Virovitičko-podravska županija

Kao Županija partner, od petka 13., do nedjelje 15. rujna, u Gudovcu će se, na 31. Međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajamu, sa svim svojim posebnostima, ali i bogatom, eno i gastro ponudom, predstaviti Virovitičko-podravska županija. Otvorenje sajma je u petak 13, rujna u 10,00 sati. Svečanosti otvorenja nazočit će i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Uz Viroexpo, sajam u Gudovcu najznačajnija je gospodarska manifestacija u ovom dijelu Hrvatske koju posjeti i do 50.000 posjetitelja. Ova dva sajma već dugi niz godina njeguju blisku gospodarsku suradnju i obično, oni koji izlažu na Viroexpu, predstavljaju se i u Gudovcu. Podsjetimo, iduće izdanje Viroexpa je od 14. do 16. veljače 2025. godine.

A svi oni koji žele vidjeti s čime će se predstaviti Virovitičko-podravska županija na sajmu u Gudovcu, moći će to učiniti, u petak, prvog dana sajma, na izložbenom prostoru Virovitičko-podravske županije, u Paviljonu 1. Od 10,00 do 18,00 sati moći će upoznati destinaciju Slavonija i Podravina – Virovitičko-podravska županija. Na istom, mjestu, naša županija će se od 11,00 do 13,00 sati, predstavljati s bogatom eno i gastro ponudom. KUD Virovitica i KUD Dugo Selo Lukačko, svojim će nastupom upotpuniti bogatu ponudu našega kraja, a od 15,00 do 17,00 sati, dječje sekcije navedenih KUD-ova, predstavit će se folklornom promenadom. Posjetitelji izložbeni prostor Virovitičko-podravske županije, mogu posjetiti i u subotu, te u nedjelju, zadnjeg dana sajma.

U Gudovcu će se predstaviti Virovitičko-podravska županije sa svojim ustanovama i tvrtkama (Viroexpo, Terra Slavonica, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode VPŽ, Poduzetnički inkubator VPŽ, Panonski drvni centar kompetencija, VIDRA Agencija za regionalni razvoj VPŽ, Tehnološko inovacijski centar Virovitica, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije).

S obzirom na to da je Virovitičko-podravska županija, Županija partner sajma, svim izlagačima s našeg područja, Županija je omogućila povoljnije predstavljanje na ovoj manifestaciji, odnosno 15 % popusta na troškove izlaganje, uz redovnih 5 % popusta na avansno plaćanje.

Tako će se na izložbenom prostoru Sajma Gudovac, predstaviti i izlagači, poduzetnici i poljoprivrednici s područja Virovitičko-podravske županije, odnosno – Asel Spring Machines, Legura, OPG Ivoš Luka, OPG Lukačić Josip, Konta, Agroforte, DP Prof, Jukić.

(vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Facebook Bjelovarski sajam)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content