“Žene na rubu”: Martina Stjepanović Meter iz “Mrkomira Prvog”, Mia Krajcar iz “Larinog izbora” i mlada nada Selma Sauerborn stižu u Suhopolje

U subotu, 14. rujna, s početkom u 20:00 sati, Hrvatski dom Suhopolje postaje pozornica za crnohumornu komediju „Žene na rubu“ u produkciji Scene Gorica. Ova britka i zabavna predstava, u režiji Marija Kovača, donosi priču o tri suvremene žene koje prolaze kroz turbulentne životne faze, prepletene nesigurnostima, razočaranjima i traganjima za ljubavlju.

Dramski tekst Gustava Otta na duhovit, ali dubok način secira iskustva žena u tridesetima – razdoblju kada društvo nameće visoka očekivanja, dok se nadolazeće četrdesete doživljavaju kao simbol prijelaza ili kraja. Kroz crni humor i sarkazam, predstava istražuje kako tri žene traže izlaz iz svojih problema na različitim mjestima: jedna u naručju oženjenog muškarca, druga kroz suicidalne misli uzrokovane obiteljskom rutinom, a treća u religiji i misticizmu.

Uloge ovih “žena na rubu” donose tri talentirane glumice: Martina Stjepanović Meter, koja je gledateljima poznata iz brojni televizijskih uloga, a posebno iz humoristične serije “Mrkomir Prvi”, Mia Krajcar, koju publika pamti iz popularne sapunice “Larin izbor”, ali i brojnih drugih, te Selma Sauerborn, mlada i iznimno talentirana glumica koja osvaja kazališne daske svojim upečatljivim nastupima.

Ova predstava nudi više od samog smijeha. Kroz priče likova Bibe, Mace i Glorije, predstava otvara pitanja o suvremenom društvu, ljubavi, identitetu i nezadovoljstvu koje prožima živote mnogih žena u današnjem svijetu. Ono što jedna žudi, druge dvije već posjeduju, ali nijedna to ne prepoznaje, što komediji daje posebnu slojevitost.

Svi ljubitelji kazališta pozvani su da dođu i uživaju u ovoj duhovitoj i dirljivoj predstavi. Ulaz je besplatan, stoga nemojte propustiti priliku da se nasmijete i promislite o izazovima koje donosi život u suvremenom društvu.

Biba, Maca i Glorija – žene koje će vas nasmijati, ali i potaknuti na razmišljanje – čekaju vas u Hrvatskom domu Suhopolje!

(icv.hr)

B2 Plakat Zene na rubu

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content