Virovitičko-podravski župan Igor Andrović potpisao ugovor s tvrtkom Čazmatrans promet: Županija osigurala besplatan prijevoz za 1277 učenika iz 14 osnovnih škola

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i direktor tvrtke Čazmatrans promet Dražen Pavlović, potpisali su ugovor o jednogodišnjem prijevozu učenika osnovnih škola kojima je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Ugovor je potpisan za školsku godinu 2024./2025. u vrijednosti od 1.218.554,29 eura čime je omogućen besplatan prijevoz za 1277 učenika iz 14 osnovnih škola. Kao i prošle godine, uključen je i dodatan prijevoz za četiri cjelodnevne škole zbog drugačijeg načina nastave i većeg broja sati provedenih u školi.

“Virovitičko-podravska županija ima široko zastupljeno područje za prijevoz učenika i dovoz u matičnu školu te je zaista velik broj relacija obuhvaćen ugovorom. Prioritet nam je sigurnost djece, a na ovaj način omogućujemo siguran prijevoz učenika iz udaljenih mjesta u svim klimatskim uvjetima” – rekao je župan Igor Andrović.

Uz predstavnike tvrtke Čazmatrans promet, potpisivanju ugovora nazočila je i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Martina Bunić.

(www.vpz.hr, Foto: A. Zeko)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content