DAN RIJEKE DRAVE Prijavite se i uživajte u 8 kilometara dugoj vožnji kanuom te pokaznoj vježbi spašavanja na vodi

U nedjelju, 22. rujna Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, u sklopu provedbe svojih projektnih aktivnosti u projektu LIFE RESTORE for MDD, Preserving and restoring floodplain forest habitats along the Mura-Drava-Danube rivers, LIFE22-NAT-AT-LIFE RESTORE for MDD, organizira manifestaciju Drava day. Ovom manifestacijom obilježit će se Međunarodni dan rijeke Drave koji se slavi 23. rujna.

Javna ustanova poziva sve zainteresirane da se pridruže na 8 kilometara dugoj vožnji kanuima rijekom Dravom. Okupljanje sudionika bit će u Noskovcima u Posjetiteljskom centru Dravska priča u 9:00 sati, a povratak u centar oko 13:00 sati. U suradnji s HGSS-om, na kupalištu u Sopju, prije početka vožnje kanuima, bit će održana pokazna vježba spašavanja na vodi. Javna ustanova će osigurati opremu i osvježenje za sve sudionike, kao i transport sudionika od Posjetiteljskog centra Dravska priča do Sopja i nazad do centra po završetku vožnje.

Zbog ograničenog broja mjesta u kanuima, prijaviti se možete putem e-maila, a prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime osobe koja će sudjelovati te telefonski broj za kontakt.

E-mail za prijavu – [email protected]

(virovitica-nature.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content