Uvjerljive pobjede No Limit TVIN-a, Pitomače i Zrinskog u prvom kolu Županijskog kupa za juniore

Odigrane su utakmice prvog kola Županijskog kupa za juniore.

Pitomača je pobijedila Graničar u Okrugljači 6:0. Zgoditke su postigli Fran Petrfi, Fran Torbašinović, Ivan Dudašek, Mateo Jakupec te domaći igrači Karlo Hader i David Ribić

No Limit TVIN je na stadionu Kurija u Kapela Dvoru bio bolji od domaćeg Dinama 7:0. Četiri zgoditak postigao je Matija Česnik, dva puta strijelac je bio Leonnardo Alavanja, a jednom Franko Kožnjak.

Zrinski iz Nove Bukovice bio je bolji od Mladosti u Miljevcima 5:0. Tri pogotka postigao je Leo Bračun, dok su po jednom strijelci bili Tin Bubanović i Alen Pipek.

Voćin je na gostovanju s 3:1 pobijedio Mikleuš. Dva zgoditka za goste postigao je Franjo Đorđević, dok je jednom domaću mrežu pogodio Antonio Simonović. Jedini domaći pogodak postigao je Dominik Garić.

Mladost je u Čačincima došla do minimalne pobjede nad Slavonijom iz Sladojevaca 1:0. Jedini pogodak postigao je Marin Zuanović dvije minute prije kraja utakmice.

Najzanimljivije je bilo u Rezovcu, gdje je istoimena domaća momčad ugostila Suhopolje. Rezovac je poveo pogotkom Luke Šešeta u 25. minuti. Jure Kasumović poravnao je četiri minute kasnije na 1:1. Luka Šešet u 53. minuti ponovno dovodi Rezovac u prednost, da bi konačnih 2:2 postavio Mihajlo Marčetić u 71. minuti. U izvođenju jedanaesteraca uspješniji su bili gosti te su došli do ukupne pobjede 6:4.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content